تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد

حسین انتظامی معاون توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد

با حکم عباس صالحی، وزیر میراث فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد.

کد خبر: ۱۷۲۵۷۱
۱۰:۳۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳

حسین انتظامی معاون توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد

دیدارنیوز: حسین انتظامی معاون توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.

با حکم سید عباس صالحی، حسین انتظامی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد.

انتظامی اولین معاون توسعه وزارت فرهنگ است که سابقه دو معاونت تخصصی (مطبوعاتی و سینمایی) را در کارنامه خود دارد. پیش از او، سید محمود اسلامی این سمت را برعهده داشت.

حسین انتظامی که در دولت دوازدهم دستیار ارشد وزیر فرهنگ و رییس سازمان سینمایی بود، در میزگرد‌های فرهنگی انتخابات ریاست‌جمهوری، با حضوری متفاوت روبروی نامزد‌های انتخابات ۱۴۰۳ نشست و یکی از ۴ گزینه نهایی تصدی وزیر فرهنگ در دولت چهاردهم نیز بود.

انتظامی فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعتی شریف و دارای دکترای مدیریت راهبردی است؛ او تجربه‌نگاری خود از مدیریت در دولت‌های یازدهم و دوازدهم (معاونت مطبوعاتی، دبیری کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، ریاست سازمان سینمایی) را در کتابی به نام «پرگار» منتشر کرده است.

مطلب مرتبط:

حسین انتظامی، ستاره انتخابات!

گزینه‌های احتمالی در کابینه پزشکیان؛ از مهرعلیزاده تا معاونت یک زن

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد