تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
هواشناسی ایران

وضعیت هوا در اولین روز پاییز

امروز یکشنبه (اول مهرماه) در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۷۲۵۵۸
۰۸:۴۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳

وضعیت هوا در اولین روز پاییز

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از افزایش نسبی دما از امروز تا سه‌شنبه (۱ تا ۳ مهر) در بیشتر مناطق نیمه شمالی کشور و وقوع رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها خبر داد.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: امروز (اول مهر) در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

او ادامه داد: دوشنبه و سه شنبه (۲ و ۳ مهر) در برخی مناطق واقع در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی رگبار پراکنده پیش بینی می‌شود.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: چهارشنبه و پنج شنبه (۴ و ۵ مهر) در برخی مناطق اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

او ادامه داد: امروز و فردا در نوار شرقی، سه‌شنبه در نوار شرقی، غرب و جنوب غرب، چهارشنبه و پنج‌شنبه در مناطقی از شرق، شمال شرق، جنوب غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعت‌ها وزش باد به نسبت شدید و در برخی مناطق خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در ادامه گفت: از امروز تا سه شنبه در بیشتر مناطق نیمه شمالی کشور افزایش نسبی دما رخ می‌دهد. از اواخر وقت سه‌شنبه تا صبح پنج‌شنبه خلیج فارس و دریای خزر مواج خواهد شد.

او درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲ مهر) صاف، وزش باد در بعد از ظهر با افزایش ابر و افزایش باد با حداقل و حداکثر دمای ۲۲ و ۳۳ درجه سانتیگراد و پس فردا (۳ مهر) صاف، وزش باد، در بعد از ظهر با افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای ۲۳ و ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۶ درجه سانتیگراد و اهواز و بوشهر با بیشینه دمای ۲۷ و ۲۸ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها خواهند بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد