تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس توضیح داد

اهمیت سفر پزشکیان به نیویورک؛ باید با آمریکا مذاکره کنیم؟

در آستانه سفر مهم مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان به نیویورک برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره اهمیت این سفر و مذاکره احتمالی با آمریکا صحبت کرده است.

کد خبر: ۱۷۲۵۴۹
۲۰:۱۹ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۳

ابوالفضل ظهره‌وند

دیدارنیوز: ابوالفضل ظهره‌وند، سفر رییس جمهور به نیویورک را مورد ارزیابی قرار داد. او که عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی است، گفت: اهمیت سفر پزشکیان به نیویورک از این زاویه است که رییس جمهور در مجمع عمومی در حضور نمایندگان چند میلیارد جمعیت صحبت می‌کند، لذا صحبت‌های او صحبت‌های خودش و جناح نیست بلکه صحبت‌های او باید برخاسته از مواضع و رویکرد‌های ملت ایران باشد که بتواند از شأن و جایگاه ایران دفاع کند و نشان بدهد ایران به تحولات بین‌الملل و جامعه جهانی چه نگاهی دارد و خواسته‌‎های آن در این مقطع چیست.

ظهره‌وند افزود: در مجموع رییس جمهور در مجمع عمومی مسئولیت بسیار مهمی را در اختیار دارد و پرستیژ او، پرستیژ ملت ایران است. اگر پزشکیان گفتمان قابل قبولی را ارائه کند، موفق خواهد بود در غیر این صورت چهره نامناسبی را ترسیم می‌کند. البته رییس جمهور بحث مذاکره با آمریکا را رد کرد، ما قبل از اینکه زمینه فراهم شود، نباید مذاکره کنیم. اگر رییس جمهور فکر می‌کند آمریکا برادر است که بحث دیگری است، اما در وضعیت فعلی که کمر به قتل ایران بسته و از طرفی تحریم‌ها، مداخلات در منطقه، وجود پایگاه‌های این کشور در منطقه، حمایت از رژیم صهیونیستی و جابجایی تروریست‌ها به داخل افغانستان همگی نشان می‌دهد آمریکا دشمن اصلی ایران است و گفتگو با دشمن در این شرایط به صلاح نیست و خروجی نخواهد داشت.

ظهره‌وند با اشاره به تاثیر انتخابات آمریکا در روابط تهران و واشنگتن تصریح کرد: ما کاری به این مسئله که چه کسی سرکار می‌آید، نداریم. ما آمریکا به ماهوی آمریکا را داریم، چون آمریکا مسائل و منافع ملی خود را فرای جناح‌ها تعیین می‌کند؛ بنابراین نباید فریب این مباحث را بخوریم و به ما ربطی ندارد چه کسی سرکار می‌آید هر کدام سرکار بیاید، در یک موضوع با هم ائتلاف و اتحاد دارند و آن این است که ایران در کنار روسیه و چین تهدید معتبر است.

وی در واکنش به اینکه روی کار آمدن ترامپ یا هریس تاثیری بر روابط ایران و آمریکا ندارد، اظهار کرد: خیر، تاکتیک‌ها با هم فرق می‌کنند. چنانچه اگر هریس روی کار بیاید بیشتر بر ظرفیت‌های نرم داخل ایران متکی خواهد بود، ولی اگر ترامپ روی کار بیایدبر برخورد‌های سخت متکی خواهد شد. بهرحال برخورد می‌کنند و به نظر من با برخورد‌های سخت ترامپ راحت‌تر می‌شود برخورد کرد تا پنهان‌کاری و شبکه نفوذ داخلی آمریکا در داخل ایران.

ظهره‌وند در مورد تاثیر مذاکرات دو جانبه ایران و اروپا بر رفع تحریم‌ها به ویژه در حال حاضر که رئیس جمهور می‌گوید با مکرون مذاکره می‌کند، ادامه داد: مشکلی ندارد، این خوب است. البته بحث تاثیرگذاری بر رفع تحریم‌ها نیست بلکه بحث این است که مذاکره همیشه انجام شود. مذاکره هدف نیست بلکه وسیله‌ای برای انتقال دیدگاه‌ها است و می‌توان بر روی منظومه تصمیم‌گیری تاثیر گذاشت، البته این هم به قدرت مذاکره‌کننده بستگی دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی درباره اینکه گفته می‌شود برجام به پایان رسیده، مذاکره با اروپایی‌ها می‌تواند باب جدیدی در مذاکرات هسته‌ای باز کند، افزود: نمی‌شود با اروپایی‌ها باب پرونده جدیدی را باز کرد چراکه اروپایی‌ها در بحث برجام نشان دادند که کاره‌ای نیستند به این معنی که وقتی آمریکا از برجام خارج شد، هیچ کدام از این‌ها توان برداشتن گام مستقل از آمریکا را نداشتند، چه در شکل اینستکس و چه در شکل اس پی وی.

ظهره‌وند در واکنش به اینکه بنابراین درباره پرونده هسته‌‎ای باید با آمریکا مذاکره کنیم، تصریح کرد: موضوع مذاکره هسته‌ای به پایان رسیده ما عضو NPT و آژانس هستیم که باید در مسیر‌هایی که دیگران طی می‌‎کنند، قرار بگیریم، قرار نیست ما به عنوان متهم در جایگاه متهم بنشینیم و به آمریکایی‌ها یا اروپایی‌ها پاسخ بدهیم.

ظهره‌وند در مورد اینکه FATF از جمله مباحثی است که پزشکیان از پیگیری آن خبر داده، یادآور شد: پزشکیان نشان می‌دهد که بی‌تجربگی او کار دستش می‌دهد چراکه او از رهگذر این قبیل اقدامات به نتیجه‌ای نخواهد رسید و از ۳۸ بند FATF که اجرا کردیم، چیزی عاید ما نشده بلکه نسخه کنترلی ایران است. به عبارت دیگر FATF برای ما راهگشا نیست بلکه همین مسیری که از طریق آن نفس می‌کشیم را هم می‌بندد چراکه باید گزارش به چه کسی نفت فروختیم، پولی که بدست آوردی را کجا خرج کردی و در مجموع از استقلال تصمیم‌گیری باید خارج شویم که این به نفع ما نیست.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
سید یحیحی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۳۱
0
0
شما از کیان انقلاب دفاع میکنید هزینه ای جز برای مددم نکنید پس نگران نباسید
محمدرضاقدم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۱
0
0
شما که با تجربه ای کلاف FATF چه گونه باز می شود؟به جای حرف عملیاتی اش کنید.
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور