تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
بعد از عمل جراحی مطرح شد

حسن یزدانی: به‌زودی برمی‌گردم

حسن یزدانی، نایب قهرمان کشتی المپیک ۲۰۲۴ یک روز پس از عمل جراحی کتف خود در فرانسه، می‌گوید که به‌زودی به میدان بازخواهد گشت تا بار دیگر کشتی بگیرد.

کد خبر: ۱۷۲۴۲۰
۱۷:۰۵ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳

حسن یزدانی: به‌زودی برمی‌گردم

دیدارنیوز: نایب قهرمان المپیک ۲۰۲۴ یک روز بعد از انجام عمل جراحی کتف مصدومش وعده داد به‌زودی به میادین کشتی برمی‌گردد.

حسن یزدانی که سال گذشته بعد از کسب مدال نقره مسابقات جهانی ۲۰۲۳ و طلای بازی‌های آسیایی کتفش را جراحی کرده بود، مرداد ماه امسال نماینده وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد ایران در مسابقات المپیک ۲۰۲۴ بود که با قبول شکست مقابل ماگومد رمضانوف کشتی روسی الاصل بلغارستان، به مدال نقره المپیک پاریس رضایت داد.

این کشتی‌گیر که برای جراحی دوباره کتف عازم کشور فرانسه شده بود، روز گذشته مورد عمل جراحی قرار گرفت و امروز بار دیگر در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام، ضمن تشکر از فدراسیون کشتی بابت پیگیری کار‌های درمانی‌اش، تأکید کرد در آینده‌ای نه چندان دور و بعد از پشت سر گذاشتن کامل دوره درمانی خود، به‌زودی به میدان بازخواهد گشت تا بار دیگر کشتی بگیرد.

به این ترتیب این قهرمان ۳۰ ساله که ۱۰ نشان المپیک و جهانی در کارنامه دارد، بعد از دو جراحی کتف، همچنان قصد خداحافظی از دنیای قهرمانی را نداشته و برای بازگشت به میدان تلاش خواهد کرد.

مطلب مرتبط:

عمل ۷ ساعته حسن یزدانی در نیس فرانسه

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد