تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...
ادعا‌ها درباره موشک‌های بالستیک ادامه دارد

انگلیس، کاردار ایران را احضار کرد

انگلیس با پافشاری بر ادعا‌های بی‌اساس درباره ارسال موشک‌های بالستیک از سوی ایران به روسیه، کاردار ایران در این کشور را احضار کرد.

کد خبر: ۱۷۲۰۱۹
۱۸:۲۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳

انگلیس، کاردار ایران را احضار کرد

دیدارنیوز: وزارت خارجه انگلیس با پافشاری بر ادعا‌های بی‌اساس درباره ارسال موشک‌های بالستیک از سوی ایران به روسیه، کاردار ایران در انگلیس را احضار کرد.

وزارت خارجه انگلیس در بیانیه امروز چهارشنبه خود اعلام کرد: «کاردار ایران در انگلیس، به دلیل ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه، توسط وزارت خارجه (انگلیس) احضار شده است.»

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، در بخش دیگری از بیانیه وزارت خارجه انگلیس آمده است: «امروز با هماهنگی با شرکای اروپایی و با دستور وزیر امور خارجه، کاردار سفارت ایران در لندن به دفتر امور خارجه احضار شد.»

وزارت خارجه انگلیس همچنین اعلام کرد: «نظر صریح دولت انگلیس علیه هرگونه انتقال موشک‌های بالستیک از سوی ایران به روسیه اعلام شد. این اقدام از طرف انگلیس، به‌عنوان تشدید خطرناک شرایط تلقی و با پاسخ قابل توجهی مواجه خواهد شد.»

بیانیه وزارت خارجه انگلیس و مطرح شدن ادعای ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه توسط این وزارتخانه، درحالی است که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران ادعا‌های رسانه‌ها و مقام‌های غربی درباره ارسال موشک‌های بالستیک به روسیه را رد کرده است.

روز جمعه بود که روزنامه آمریکایی «وال‌استریت‌ژورنال» مدعی شد مقام‌های آمریکایی، همتایان اروپایی خود را از ارسال موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد ایرانی به روسیه مطلع کرده‌اند.

روز سه‌شنبه نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا رسماً ایران را به ارسال موشک‌های بالستیک به روسیه متهم کرد.

در همین راستا، دیپلمات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، با بیان اینکه «‏یک بار دیگر آمریکا و اروپا بر اساس اطلاعات غلط و منطق معیوب عمل کردند»، نوشت: «ایران به روسیه موشک‌های بالستیک ارسال نکرده است. تمام.»

عراقچی با اشاره به اقدامات خصمانه غرب در اعمال تحریم‌های ضدایرانی در پی این اتهام‌زنی نوشت که «معتادین تحریم باید از خود بپرسند: چگونه ایران قادر است تسلیحات پیچیده بسازد و به ادعای شما بفروشد؟»

او تاکید کرد که «تحریم‌ها راه حل نیستند بلکه بخشی از مشکل هستند».

آمریکا و تروئیکای اروپایی روز گذشته تحریم‌هایی را علیه ایران و همچنین روسیه به بهانه ارسال موشک‌های بالستیک به این کشور اعمال کردند.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران بیانیه نامتعارف وزرای امور خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان ناظر بر لغو قرارداد‌های دوجانبه ارائه خدمات هوایی با جمهوری اسلامی ایران و تحریم ایران‌ایر به بهانه ادعای دخالت در مناقشه اوکراین را شدیدا محکوم کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با تاکید مجدد بر موضع شفاف و اعلام شده ایران در قبال مناقشه اوکراین افزود: همان‌گونه که قبلا مورد تاکید قرار گرفت، هرگونه ادعایی مبنی بر فروش موشک‌های بالستیک به فدراسیون روسیه از سوی جمهوری اسلامی ایران کاملاً بی‌اساس و کذب است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان