تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
جانشین پلیس راه کشور اعلام کرد

ترافیک پرحجم در اغلب جاده‌های کشور

سرهنگ محبی، جانشین پلیس راه کشور می‌گوید که در اکثر محور‌های مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی ترافیک بسیار پرحجم است.

کد خبر: ۱۷۱۶۶۶
۱۰:۴۸ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۳

ترافیک پرحجم در اغلب جاده‌های کشور

دیدارنیوز: جانشین پلیس راه کشور با بیان اینکه در اکثر محور‌های مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی ترافیک بسیار پرحجم است، گفت: تا این لحظه در هیچ کدام از محور‌های مواصلاتی حتی محور‌های پرتردد و محور‌های شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

سرهنگ محبی با بیان اینکه امروز ترافیک در اکثر محور‌های مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی، خراسان رضوی، استان‌های شمالی کشور، گلستان، مازندران، گیلان، محور‌های منتهی به تهران و سایر کلان شهر‌ها از ترافیک بسیار پرحجم برخوردار است، گفت: جهت تسهیل در تردد وسایل نقلیه برای بازگشت مسافرین محدودیت‌هایی پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه در محور چالوس و آزادراه تهران شمال از ساعت ۶ صبح امروز، در استان گیلان آزادراه رودبار منجیل از ساعت ۱۷ روز گذشته، شمال به جنوب این محور‌ها مسیر به جهت تخلیه بار ترافیکی یک طرفه شده است، افزود: این محدودیت‌ها تا تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

جانشین پلیس راه کشور با بیان اینکه محور هراز هم به صورت مقطعی و از شمال به جنوب مسیر یک طرفه خواهد شد، ادامه داد: توصیه می‌کنیم مسافرین و هموطنان برای بازگشت سفر عجله و شتاب نکنند و دو تا سه برابر زمان عادی وقت در نظر بگیرند.

محبی با بیان اینکه همه همکاران در تمام محور‌های مواصلاتی حضور دارند و تلاش می‌کنند تا مسافران سفری ایمن داشته باشند و صحیح و سالم به مقصد برسند، گفت: رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را در دستور کار قرار دهند، از ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز رانندگی مخصوصا سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ که از مهمترین علل وقوع تصادفات مرگبار در جاده‌های کشور است، جدا پرهیز کنند، استراحت‌های به موقع در طول سفر (هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند) داشته باشند تا ان‌شاءالله صحیح و سالم به مقصد برسند.

وی با بیان اینکه مردم و مسافرین نباید سفر و بازگشت خود را به روز آخر تعطیلات موکول می‌کردند، افزود: تا این لحظه در هیچ کدام از محور‌های مواصلاتی حتی محور‌های پرتردد و محور‌های شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

محبی ادامه داد: به دلیل اینکه جاده چالوس گنجایش حجم ترافیک سنگین ندارد، باعث می‌شود در خروجی مرزن آباد که تک لاین است و مسیر را دو طرفه کرده‌ایم، مسافران پشت ترافیک بمانند و در مجموع هیچ گره ترافیکی وجود ندارد.

در همین راستا سرهنگ احمد شیرانی نیز در گفتگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت جوی ترافیکی محور‌های شمالی گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل دوآب تا میانک و محدوده‌های مکارود، هزارچم و هریجان وجود دارد، افزود: در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل گزنک تا شاهاندشت و ترافیک سنگین در مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل نارنجستان تا سه راهی چلاو، محمدآباد تا بایجان و وانا تا گزنک ترافیک سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های زیرآب و پل سفید وجود دارد، ادامه داد: در آزادراه رشت – قزوین حدفاصل پایانه بار رشت تا امامزاده هاشم و دولت آباد تا رودبار و در آزادراه قزوین – رشت محدوده پارک جنگلی سراوان نیز ترافیک سنگین است.

شیرانی گفت: ضمنا محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد