تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وقتی مدیرعامل حامی سرمربی‌اش نیست!

وضعیت عجیب نیمکت استقلال

اوضاع نیمکت مربیگری استقلال تعریفی ندارد و شایعات درباره آینده جواد نکونام همچنان داغ است. آنطور که شنیده می‌شود، فرشید سمیعی، مدیرعامل این باشگاه در ظاهر خودش را حامی جواد نکونام نشان داده و به گوش اطرافیان وی رساند دستور کنار گذاشتن سرمربی، از سمت هلدینگ خلیج فارس آمده است.

کد خبر: ۱۷۱۵۸۵
۱۲:۲۹ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۳

وضعیت عجیب نیمکت استقلال

دیدارنیوز: وضعیت نیمکت استقلال بسیار عجیب است و هر لحظه امکان یک تغییر بزرگ وجود دارد.

همانطور که خبر مذاکره استقلال با فرهاد مجیدی را اطرافیان جواد نکونام و نه خود باشگاه استقلال تکذیب کردند، مصاحبه انگیزشی سرمربی فعلی هم خلاف دفعات پیشین به جای کانال رسمی باشگاه در یک خبرگزاری منتشر شد. همه این موارد در کنار شنیده‌های مختلف از درون تیم، حکایت از این دارد که جایگاه جواد نکونام به عنوان مرد شماره یک نیمکت آبی‌ها متزلزل است و بخش زیادی از هواداران هم به شدت پیگیر کنار گذاشتن او هستند.

نکته اینجاست خود باشگاه علاقه‌ای به تکذیب شایعات موجود و یا حمایت از سرمربی ندارد و آخرین عکس یا خبری که با نام جواد نکونام در کانال تلگرامی استقلال منتشر شده، مربوط به بازی استقلال خوزستان است!

آنطور که شنیده می‌شود، فرشید سمیعی در ظاهر خودش را حامی جواد نکونام نشان داده و به گوش اطرافیان وی رساند دستور کنار گذاشتن سرمربی، از سمت هلدینگ خلیج فارس آمده است. با این حال حداقل در بعد رسانه‌ای نه حمایتی از سمت او وجود داشته و نه خبری منتشر شده است.

سمیعی درحالی وانمود می‌کند پشت نکونام ایستاده که کاملا در جریان اتفاقات اخیر بوده و احتمالا گذر زمان مشخص خواهد کرد او خواهان ادامه دادن با کادرفنی فعلی بوده یا این رفتار اخیر، تنها ژست ظاهری او بوده است تا همه چیز را گردن هلدینگ بیاندازد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها