تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
سیلوا افت کرد

آمار منفی استقلال با یک خارجی!

رافائل سیلوا، مدافع برزیلی استقلال در مجموع مدافع خوبی برای آبی‌ها بوده، ولی در این فصل با توجه به تغییر سیستم تیم نکونام نتوانسته مدافع مطمئنی برای این تیم باشد.

کد خبر: ۱۷۱۴۵۱
۱۲:۱۰ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۳

آمار منفی استقلال با یک خارجی!

دیدارنیوز: استقلال در این فصل آمار خوبی با رافائل سیلوا مدافع برزیلی‌اش ندارد.

رافائل سیلوا مدافع برزیلی استقلال یکی از مهره‌های فیکس این تیم در سه بازی ابتدایی بوده است. این بازیکن که در نیم‌فصل لیگ بیست‌ویکم به جمع شاگردان فرهاد مجیدی اضافه شده بود، توانست در اولین فصل حضور خود طعم قهرمانی بدون‌باخت را بچشد. سیلوا در مجموع مدافع خوبی برای استقلال بوده، ولی در این فصل با توجه به تغییر سیستم تیم نکونام نتوانسته مدافع مطمئنی برای این تیم باشد.

استقلال در این فصل در همه بازی‌هایی انجام داده، گل خورده و این موضوع اصلا خبر خوبی برای هواداران استقلال نیست. سیلوا که عادت به بازی در خط دفاع سه نفره داشته، اکنون در سیستم چهار دفاعه تیم نکونام دچار سردرگمی است و هماهنگی خوبی با سایر عناصر دفاعی استقلال ندارد.

سیلوا که اکثرا مدافع میانی سمت راست است، با توجه به نفوذ‌های زیاد رامین رضاییان، مجبور است فضای خالی این بازیکن را پوشش دهد؛ از همین رو در انجام دادن وظایف خود دچار مشکل شده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور