تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
جنگ غزه ادامه دارد

موافقت حماس با آتش‌بس ۷ روزه در غزه

جهاد طه، سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش با پیشنهاد آتش‌بس هفت روزه برای انجام واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه موافقت کرده است.

کد خبر: ۱۷۱۲۵۳
۱۹:۲۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۳

موافقت حماس با آتش‌بس ۷ روزه در غزه

دیدارنیوز: سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش با پیشنهاد آتش‌بس هفت روزه اعلام شده از سوی دبیرکل سازمان ملل در ۱۶ ماه اوت جاری برای انجام واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه موافقت کرده است.

به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، جهاد طه، سخنگوی رسمی جنبش مقاومت فلسطین (حماس) امروز پنجشنبه تأکید کرد که این جنبش از زمان اعلام آتش بس بشردوستانه ۷ روزه توسط دبیر کل سازمان ملل متحد در ۱۶ اوت جاری، با آن موافقت کرده است.

جهاد طه در ادامه افزود که موافقت حماس با پیشنهاد آتش بس هفت روزه، با هدف فراهم شدن زمینه برای آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) و صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) به منظور انجام واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه بوده است.

سخنگوی جنبش حماس از همه سازمان‌ها و نهاد‌های بشردوستانه خواست که به وظایف بشردوستانه خود در قبال مردم فلسطین در نوار غزه عمل کنند و افزود: رژیم اشغالگر باید با این آتش‌بس موافقت کنند و نه اینکه طفره برود و با فریبکاری و به بهانه‌های مختلف از جمله تعیین مکان‌های خاص برای واکسیناسیون، از انجام واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه جلوگیری کند.

وی تصریح کرد: جنبش حماس از سازمان ملل متحد، جامعه جهانی و همه سازمان‌های بشردوستانه می‌خواهد که به وظایف انسانی و امدادی خود در قبال مردم غزه عمل کنند و اقدامات غیرانسانی رژیم اشغالگر به ویژه تلاش‌های آن برای خنثی کردن آغاز روند واکسیناسیون حدود ۶۴۰ هزار کودک زیر ده سال، به اضافه ۵۰ کودک متولد شده پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ را افشا کنند.

در این زمینه، منابع مصری در گفتگو با العربی الجدید پیش‌ینی کردند که طی چند روز آینده یک آتش بس بشردوستانه در غزه برای اجرای کمپین واکسیناسیون فلج اطفال آغاز خواهد شد.

آن‌ها توضیح داد که آتش بس مورد انتظار از سه تا پنج روز در ساعات روز ادامه خواهد داشت و شامل مناطقی که نیرو‌های ارتش اشغالگر اسرائیل در آن حضور دارند، نخواهد بود.

منابع مذکور اشاره کردند که آتش‌بس برای واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه، در جریان سفر اخیر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به مصر مورد بحث قرار گرفت.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز چهارشنبه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که تل آویو با آتش بس بشردوستانه موقت در نوار غزه موافقت کرده است تا واکسیناسیون فلج اطفال انجام شود. این در در حالی است که دفتر بنیامین نتانیاهو در پاسخ به اطلاعات منتشر شده در این خصوص اعلام کرد: آنچه بر سر آن توافق شده «یک آتش بس نیست، بلکه صرفاً اختصاص مکان‌های خاص در نوار غزه برای انجام واکسیناسیون است».

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی