تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
گفتگوی عراقچی با یوکو کامیاکاوا

تمایل ژاپن به توسعه روابط با ایران/ لزوم آرام‌کردن اوضاع منطقه

یوکو کامیاکاوا، وزیر خارجه ژاپن در گفتگوی تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود با اشاره به تمایل کشورش برای توسعه روابط دوجانبه تهران و توکیو، نسبت به وضعیت خطرناک منطقه پس از هدف ترور اسماعیل هنیه در تهران ابراز نگرانی کرد و بر لزوم آرام کردن اوضاع تأکید کرد و خواستار خویشتنداری طرف‌های درگیر شد.

کد خبر: ۱۷۱۲۰۶
۲۱:۱۰ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳

عراقچی

دیدارنیوز: یوکو کامیاکاوا وزیر امور خارجه ژاپن در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، انتخاب ایشان به عنوان وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک گفت و برای او آرزوی موفقیت کرد.

کامیکاوا در این گفتگو با یادآوری کمک‌های دلگرم کننده جمهوری اسلامی ایران در حادثه زلزلۀ بزرگ شرق ژاپن به مردم آسیب دیده و تلاش‌های عراقچی به عنوان سفیر وقت ایران در ژاپن در آن ایام برای کمک به زلزله‌زدگان، از ایشان تمجید و قدردانی کرد.

وزیر خارجه ژاپن با اشاره به تمایل کشورش برای توسعه روابط دوجانبه تهران و توکیو و همچنین استمرار همکاری‌های منطقه‌ای با جمهوری اسلامی ایران، نسبت به گسترش بیش از پیش همکاری‌ها و مشورت‌ها در دوره جدید ابراز امیدواری کرد.

کامیکاوا همچنین نسبت به وضعیت خطرناک منطقه پس از هدف قرار گرفتن اسماعیل هنیه در تهران ابراز نگرانی کرد و بر لزوم آرام کردن اوضاع تأکید کرد و خواستار خویشتنداری طرف‌های درگیر شد.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز با تشکر از تماس و تبریک همتای ژاپنی، ضمن اشاره به اولین مصاحبه خود به عنوان وزیر امور خارجه با خبرگزاری ژاپنی کیودو اظهار داشت که سیاست جدید ایران گسترش روابط با همۀ دنیا به ویژه شرق آسیا است.

عراقچی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و مسائل جاری در فلسطین به عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح بین‌المللی تاکید کرد: اقدامات تحریک‌آمیز رژیم صهیونیستی از جمله ترور شهید هنیه در تهران و رویکرد شخص نتانیاهو برای گسترش جنگ، عامل اصلی تشدید تنش در منطقه است.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد همان‌گونه که بار‌ها گفته‌ایم ما از افزایش تنش در منطقه ترسی نداریم، اما جمهوری اسلامی ایران بر خلاف رژیم صهیونیستی، خواهان گسترش تنش و درگیری در منطقه نیست.

در این تماس طرفین بر استمرار گفتگو‌ها و تبادل نظر برای توسعه روابط دوجانبه و همچنین همکاری‌های منطقه‌ای تاکید کردند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها