تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
کاروان فرزندان ایران با ۶۵ ورزشکار در ۱۰ رشته ورزشی در این بازی‌ها حضور دارد

امشب؛ مراسم افتتاحیه پارالمپیک/ رژه کاروان ایران در میدان کنکورد پاریس

در فاصله کمتر از ۲ ساعت تا آغاز مراسم افتتاحیه بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴، میدان کنکورد یکی از میدان‌های معروف و قدیمی پاریس به شکل زیبایی برای برگزاری مراسم افتتاحیه مهیا شده است.

کد خبر: ۱۷۱۲۰۴
۲۰:۲۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳

امشب، مراسم افتتاحیه پارالمپیک/ رژه کاروان ایران در میدان کنکورد پاریس

دیدارنیوز: میدان کنکورد پاریس آماده برگزاری مراسم افتتاحیه پارالمپیک است.

به نقل از رسانه پارالمپیک ایران، در فاصله کمتر از ۲ ساعت تا آغاز مراسم افتتاحیه هفدهمین دوره بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴، میدان کنکورد یکی از میدان‌های معروف و قدیمی شهر پاریس به شکل زیبایی برای برگزاری مراسم افتتاحیه مهیا شده است.

براساس آنچه در دانشنامه آزاد آمده، میدان کنکورد از میدان‌های مشهور شهر پاریس است و در انتهای شرقی خیابان شانز‌الیزه قرار گرفته و یکی از اعیان نشین‌ترین محله‌های پاریس محسوب می‌شود.

در مرکز این میدان ستون تاریخی ابلیسک قرار دارد. این ستون از سوی والی مصر، محمدعلی پاشا به فرانسه هدیه شده است. قدمت این ستون به دوره رامسس دوم می‌رسد و قدیمی‌ترین اثر موجود در فضای شهری پاریس است.

فواره‌های مشهور میدان کنکورد در کنار ستون تاریخی ابلیسک قرار دارد.

امشب، مراسم افتتاحیه پارالمپیک/ رژه کاروان ایران در میدان کنکورد پاریس

در گذشته این میدان به نام لوئی پانزدهم نامیده می‌شد. در طول انقلاب اول فرانسه و در دوره معروف به ترور دستگاه مشهور گیوتین در این میدان نصب شده بود. سر بسیاری از رجال آن دوره فرانسه نظیر آنتوان لاوازیه کاشف اکسیژن، لوئی شانزدهم و ماری آنتوانت در این میدان به زیر گیوتین رفت.

خیابان‌ها و میدان‌های اطراف برای برگزاری مراسم بسته شده و شرایط امنیتی خاص با وجود تعداد زیادی پلیس برای برگزاری مراسم پیش‌بینی شده است.

پیش از ورود اتوبوس‌های حامل ورزشکاران به محل مراسم افتتاحیه، از سوی پلیس با استفاده از دستگاه‌های مخصوص (بمب‌یاب) اتوبوس‌ها بازرسی و سپس اجازه ورود داده می‌شد.

به دلیل مسائل امنیتی نیرو‌های پلیس از ساعت‌ها قبل در خیابان‌های اطراف مراسم حضور داشتند و ضمن آنکه به دلیل بسته شدن برخی مسیر‌ها خیابان‌های اطراف با ترافیک سنگینی مواجه شده بودند.

اطراف میدان با استقرار جایگاه تماشاگران و همچنین نصب تلویزیون بزرگ آماده برگزاری مراسم افتتاحیه شده است.

همچنین خبرنگاران و عکاسان زیادی از سراسر جهان برای پوشش مراسم افتتاحیه حضور دارند.

هفدهمین دوره بازی‌های پارالمپیک پاریس از فردا پنجشنبه با حضور ۴۴۰۰ ورزشکار از ۱۸۴ کشور جهان در ۲۲ رشته ورزشی آغاز خواهد شد و تا ۱۸ شهریور ادامه دارد.

کاروان فرزندان ایران با ۶۵ ورزشکار در ۱۰ رشته ورزشی در این بازی‌ها حضور دارد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد