تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد

پاول دورف روانه دادگاه می‌شود

«پاول دروف»، مدیرعامل و مؤسس تلگرام که از روز شنبه توسط مقامات فرانسوی در فرودگاه پاریس بازداشت شده است، ظاهرا امروز (چهارشنبه) به دادگاه منتقل می‌شود.

کد خبر: ۱۷۱۱۹۰
۱۸:۲۰ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳

پاول دورف روانه دادگاه می‌شود

دیدارنیوز: پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، برای اولین‌بار از زمان بازداشت در فرانسه به دادگاه منتقل می‌شود. ممکن است حکم نهایی به‌زودی صادر شود.

به نقل از دیجیاتو، «پاول دروف»، مدیرعامل و مؤسس تلگرام که از روز شنبه توسط مقامات فرانسوی در فرودگاه پاریس بازداشت شده است، ظاهراً امروز به دادگاه منتقل می‌شود. انتظار می‌رود حکم او به‌زودی اعلام شود.

خبرگزاری فرانسه تأیید کرده که پاول دورف برای اولین‌بار از زمان بازداشت به دادگاه منتقل می‌شود. به‌نظر می‌رسد که دو خودرو با چراغ‌‎های چشمک‌زن و سرعت زیاد دفتر ملی مبارزه با کلاهبرداری فرانسه که در حومه پاریس قرار دارد را ترک کرده‌اند.

پاول دورف روانه دادگاه می‌شود

حکم پاول دورف ممکن است به‌زودی اعلام شود

برخی منابع پیش‌ازاین خبر دادند که دورف در طی مراحل تحقیقات با قاضی مسئول پرونده گفتگو کرده است. مقامات فرانسوی پیش‌تر مدیرعامل تلگرام را به ضعف نظارت بر محتوا‌های منتشرشده در این پلتفرم و احتمالاً مشارکت در مواردی همچون تروریسم، مواد مخدر و ... مرتبط دانستند. در واکنش به این گزارش‌ها، تلگرام در بیانیه‌ای گفته است که دورف چیزی برای پنهان‌کردن ندارد.

هم‌زمان با بازداشت دروف، موجی از پیام‌های حمایتی از سوی افراد مختلف همچون ایلان ماسک، ادوارد اسنودن و اعضای جامعه کریپتو منتشر شد. آن‌ها به بازداشت دورف و صحبت‌های مطرح‌شده علیه او اعتراض داشتند.

زمان اعلام حکم نهایی پاول دورف هنوز مشخص نیست، اما انتظار می‌رود این حکم به‌زودی اعلام شود. پیش‌تر برخی رسانه‌ها خبر داده بودند که مدیرعامل تلگرام ممکن است حتی به ۲۰ سال حبس نیز محکوم شود. در طی ساعات آینده قطعاً اخبار بیشتری از روند محاکمه دورف منتشر خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر