تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
باید صدای بی صدایان باشیم

پزشکیان: نباید نخبگان را فراری دهیم/ تصور نمی‌کنم عددی شدم که برای کسی قیافه بگیرم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در مراسم تکریم و معارفه وزیر بهداشت با اشاره به اینکه نباید نخبگان فراری داد و آنها را امر و نهی کرد، گفت: من رییس جمهور شدم و خیال نمی‌کنم کسی شدم هنوز هم احترام اساتید را حفظ می‌کنم و تصور نمی‌کنم عددی شدم که برای کسی قیافه بگیرم.

کد خبر: ۱۷۱۰۸۳
۰۹:۴۹ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳

پزشکیان:

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور گفت: از همه مسئولان درخواست می‌کنم کاری کنیم که در این دولت بتوانیم سلامت مردم را در چارچوب‌های علمی و با شاخص‌هایی که هست اصلاح کنیم و به جلو ببریم.

مسعود پزشکیان صبح امروز سه شنبه ششم شهریور ۱۴۰۳ در آیین تکریم و معارفه وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با بیان این‌که «باید چارچوب را طوری طراحی کنید که خدمت به مردم در آن شکل بگیرد» افزود: امیدوارم مجموعه پزشکی، پرستاری و ارایه خدمات طوری باشد که دست به دست هم دهیم و رضایت مردم را جلب کنیم.

وی تاکید کرد: موظفیم کسانی را ببینیم که در این جامعه دیده نمی‌شوند، باید به فکر کسانی باشیم که علمش را ندارند و وقتی گرفتار می‌شوند نمی‌دانند کجا باید بروند.

وی گفت: باید صدای بی صدایان باشیم و چشم کسانی باشیم که چشمی آنان را نمی‌بیند.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: کشور را قرار نیست کارخانه‌ها درست کنند آدم‌ها درست می‌کنند این آدم‌ها هستند که کارخانه ها، صنعت و امنیت و همه چیز را درست می‌کنند. اگر به نخبگان، دانشمندان و اساتیدمان احترام نگذاریم، امکان ندارد مملکت را به جایی برسانیم که باید برسد.

وی گفت: کسی که در این مملکت نخبه و عالم است، باید درد مردم درد او بشود، ولی باید ما هم بدانیم که این آدم دارد برای این مملکت و این مردم کار می‌کند نه اینکه آن‌ها را فراری بدهیم و به آن‌ها امر و نهی بکنیم.

وی اظهار کرد: از همه مسئولان درخواست می‌کنم کاری کنیم که در این دولت بتوانیم سلامت مردم را در چارچوب‌های علمی و با شاخص‌هایی که هست اصلاح کنیم و به جلو ببریم.

پزشکیان با بیان این‌که «من رییس جمهور شدم و خیال نمی‌کنم کسی شدم هنوز هم احترام اساتید را حفظ می‌کنم و تصور نمی‌کنم عددی شدم که برای کسی قیافه بگیرم» افزود: همچنان به بزرگان احترام می‌گذارم و قدر آن‌ها را خواهم دانست و اگر این عزیزان به ما کمک کنند می‌توانیم کاری انجام دهیم. هر مدیری سر کار آمد نباید تصور کند که کسی شده است. ما وظیفه داریم که احترام اساتید و بزرگان را تا آخر حفظ کنیم و به پیشکسوتان و بزرگان بی‌احترامی نکنیم.

وی تاکید کرد: باور داریم که می‌توانیم مشکل این مملکت را حل کنیم، اگر اراده کنیم می‌توانیم از بحران خارج شویم و راه آنرا پیدا خواهیم کرد. ما با نخبگانی سر و کار داریم که نشدن برای آنان معنا ندارد. امیدوارم که با کمک شما و حضور بزرگان و پشتیبانی که وجود دارد، چارچوب قانونی در ارتباط با منابع شکل بگیرد و امیدواریم وزارت بهداشت آنرا اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: حرف درست را یکبار باید زد، قرار نیست دائم راه عوض شود و مسیر‌هایی را دنبال کنیم که غلط است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر