تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
در آریزونای آمریکا رخ داد

بازداشت یک مرد پس از تهدید ترامپ به قتل

مردی که پیش‌تر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق و نامزد فعلی حزب جمهوری‌خواه در انتخابات را به مرگ تهدید کرده بود، بازداشت شد.

کد خبر: ۱۷۰۹۰۱
۱۱:۳۶ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳

بازداشت یک مرد پس از تهدید ترامپ به قتل

دیدارنیوز: دفتر کلانتر شهرستان کوچیز در ایالت آریزونای آمریکا از دستگیری فردی که پیش‌تر دونالد ترامپ را به مرگ تهدید کرده بود، خبر داد.

این فرد که رئیس جمهوری سابق و نامزد انتخابات ماه نوامبر ریاست جمهوری در ایالات متحده را در شبکه‌های اجتماعی به قتل تهدید کرده بود روز پنجشنبه دستگیر شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دستگیری این فرد همزمان با بازدید دونالد ترامپ از شهرستان کوچیز صورت گرفت.

نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده روز ۲۲ اوت در چارچوب بخشی از کارزار انتخاباتی خود از مرز ایالات متحده با مکزیک بازدید کرد.

به گفته مسئولان کلانتری شهرستان کوچیز، فرد دستگیر شده رونالد لی سیورود نام دارد که ۶۶ ساله است و پیش‌تر چندین حکم بازداشت علیه او در ویسکانسین صادر شده است. او عصر روز ۲۲ اوت در کوچیز دستگیر شد و مقامات در ۲۳ اوت خبر بازداشت او را رسانه‌ای کردند.

گفته می‌شود که پیش‌تر نیز حکمی کیفری علیه این فرد در شهرستان گراهام در آریزونا به اتهام «عدم ثبت‌نام به‌عنوان مجرم جنسی و دو مورد تهدید دیگر در ارتباط با این پرونده» صادر شده بود و وی تحت پیگرد قانونی قرار داشت.

به گزارش رویترز، او اکنون به زندان شهرستان کوچیز منتقل شده و تا زمان رسیدگی قضایی به این پرونده در دادگاه همچنان در بازداشت خواهد بود.

دونالد ترامپ پنجشنبه گذشته در پاسخ به سوالی در خصوص تهدید دوباره علیه او در آریزونا گفت: «من آنقدر‌ها هم (از چنین تهدید‌هایی) شگفت زده نیستم؛ دلیلش این است که می‌خواهم کار‌هایی انجام دهم که به مذاق افراد شرور خوش نمی‌آید.»

این تازه‌ترین مورد از مجموعه تهدید‌هایی است که به تازگی علیه نامزد‌های ریاست جمهوری ایالات متحده در آستانه انتخابات سراسری ۵ نوامبر صورت گرفته است.

اوایل ماه اوت، مردی از ویرجینیا به اتهام تهدید کامالا هریس، رقیب دموکرات ترامپ به قتل، تحت پیگرد قرار گرفت و در ماه دسامبر نیز مردی از نیوهمپشایر به اتهام تهدید به قتل نامزد‌های جمهوری‌خواه ریاست جمهوری دستگیر شد.

دونالد ترامپ ماه ژوئیه گذشته در یک اقدام تروریستی نافرجام که یک کشته و دو زخمی به جا گذاشت مورد سوءقصد مسلحانه قرار گرفت و از ناحیه گوش مجروح شد.

پس از این تیراندازی، رئیس سرویس مخفی ایالات متحده از سمت خود استعفا داد و این نهاد امنیتی تحت نظارت گسترده قرار گرفت.

با وجود این و به‌رغم تهدیدات جدید، دونالد ترامپ روز ۲۲ اوت در جریان سفر انتخاباتی به آریزونا گفت که برای سرویس مخفی کشورش و «کاری که انجام می‌دهند» احترام زیادی قائل است؛ وی در عین حال افزود که اعضای این سرویس اشتباهاتی مرتکب شده‌اند که باید برای آن‌ها تجربه شود و از آن درس عبرت بگیرند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور