تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
محمدرضا ظفرقندی خبر داد

اولین اقدام وزیر بهداشت؛ حل مشکلات دارو و مطالبات پرستاران

چند روز پس از اعتراض گسترده پرستاران در شهرهای مختلف ایران، محمدرضا ظفرقندی، وزیر جدید بهداشت گفت: اولین اقدام ما حل مشکلات فوری سلامت در حوزه دارو و مطالبات پرستاران است.

کد خبر: ۱۷۰۸۳۲
۱۴:۰۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۳

مشکلات فوری سلامت در حوزه دارو و مطالبات پرستاران است

دیدارنیوز: وزیر بهداشت ضمن تبریک فرا رسیدن روز پزشک و تقدیر از خدمات جامعه پزشکی، اولین اقدام وزارت بهداشت را حل مشکلات فوری سلامت در حوزه دارو و مطالبات پرستاران دانست و گفت: در حوزه دارو مشکلاتی از جمله کمبود بیش از ۳۰۰ قلم دارو داریم که برطرف می‌شود.

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از روند اجرایی آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان این خبر اظهارکرد: برای حل مشکلات دارو و به حداقل رساندن کمبود‌های دارویی، جلسات کارشناسی زیادی با رییس جمهور و معاون اول وی داشتیم و از سوی دیگر با موافقت مقام معظم رهبری برای حل این مشکلات، بخشی از منابع مورد نیاز از صندوق ذخیره ارزی تامین خواهد شد.

وی با بیان اینکه مدیون زحمات و تلاش‌های پرستاران و جامعه پرستاری کشور هستیم، افزود: پرستاران عزیز و خدوم ما در سراسر کشور مطالبات به‌حقی از ماه‌ها و سال گذشته دارند که این انباشت مطالبات در برخی استان‌ها منجر به اعتراض این قشر عزیز شده است.

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت از طرح مشکلات مطالبات پرستاران در جلسه روز گذشته هیات دولت خبر داد و گفت: با دستور و پیگیری دکتر پزشکیان مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمه‌ها در اسرع وقت پرداخت و مشکل انباشت مطالبات جامعه پرستاری ظرف دو هفته آینده برطرف می‌شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد