تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
در کنوانسیون ملی حزب دموکرات در شیکاگو مطرح شد

طعنه اوباما به ترامپ؛ به ۴ سال هرج و مرج نیاز نداریم!

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا با تقدیر از بایدن و دیدگاه‌های کامالا هریس، گفت «ترامپ قدرت را ابزاری برای کمک به خود و دوستان ثروتمندش می‌داند و ما به ۴ سال دیگر هرج و مرج نیاز نداریم.»

کد خبر: ۱۷۰۷۴۵
۰۹:۱۶ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳

اوباما

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور سابق در کنوانسیون ملی حزب دموکرات در شیکاگو، با تقدیر از بایدن و دیدگاه‌های کامالا هریس، گفت «ترامپ قدرت را ابزاری برای کمک به خود و دوستان ثروتمندش می‌داند و ما به ۴ سال دیگر هرج و مرج نیاز نداریم.»

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق که به کنوانسیون ملی حزب دموکرات در شیکاگو رفته است، شامگاه سه‌شنبه به وقت آمریکا پس از سخنرانی همسرش «میشل» در کنگره حزب سخنرانی کرد.

باراک اوباما در این نمایش انتخاباتی که در واقع برای تایید نامزدی «کامالا هریس» برای انتخابات ریاست جمهوری نوامبر است، گفت: ما فرصتی داریم تا فردی را انتخاب کنیم که به دیگران فرصت می‌دهد و برای آمریکایی‌ها می‌جنگد. حزب جمهوری‌خواه مبتنی بر اشخاص شده است، در حالی که ما به کسی نیاز داریم که آرزو‌های خود را کنار بگذارد تا به آرزو‌های کشور برسد.

اوباما افزود: رقابت ریاست جمهوری ایالات متحده در کشوری تقسیم‌شده که بسیاری از آمریکایی‌ها در آن رنج می‌برند، نزدیک خواهد بود.

این سیاستمدار دموکرات سرشناس همچنین با اشاره به «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا که به نفع معاونش از انتخابات کنار کشید، گفت: تاریخ بایدن را به‌عنوان یک رئیس‌جمهور استثنایی به یاد خواهد آورد که از دموکراسی در دوره‌ای که در معرض تهدید بود، دفاع کرد.

او در ادامه به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات تاخت و گفت: ترامپ قدرت را ابزاری برای کمک به خود و دوستان ثروتمندش می‌داند. ترامپ لایحه‌ای را برای حفاظت از مرز‌های جنوبی ما نابود کرد، زیرا دید که این لایحه به مبارزات انتخاباتی او آسیب می‌رساند. ما به ۴ سال دیگر هرج و مرج نیاز نداریم، در حالی که ایالات متحده برای یک مسیر جدید آماده است.

اوباما تاکید کرد: ایالات متحده آماده است تا کامالا هریس ریاست جمهوری را بر عهده بگیرد. ما باید تلاش کنیم تا بیشترین تعداد رای‌دهندگان را متقاعد کنیم که به دیدگاه هریس رأی دهند. ایالات متحده باید نیروی خوبی باشد و از دموکراسی حمایت کند و این همان چیزی است که کامالا هریس و اکثر آمریکایی‌ها به آن اعتقاد دارند. اگر هر کدام به وظیفه خود عمل کنیم و در روز‌های آینده سخت تلاش کنیم، کامالا هریس به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده انتخاب می‌شود.

باراک اوباما سخنرانی خود را خطاب به دموکرات‌ها و با گفتن اینکه «بیایید دست به کار شویم» به پایان رساند. باراک اوباما در حالی که سخنرانی اصلی خود در کنوانسیون دموکرات‌ها را به پایان می‌رساند، رو به جمعیت گفت برای انتخاب کامالا هریس و «تیم والز» معاون او دست به کار شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها