تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
نرخ ارز در ایران

دلار در فاز الاکلنگی!

قیمت دلار روز سه‌شنبه با افت ۳۰۰ تومانی در روند کاهشی قرار گرفت. این اسکناس از ابتدای هفته به طور مداوم افزایش و کاهش‌های ۲۰۰ تا ۵۰۰ تومانی را تجربه کرده است.

کد خبر: ۱۷۰۷۲۳
۱۷:۵۶ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳

دلاار در فاز الاکلنگی!

دیدارنیوز: قیمت دلار در روز سه‌شنبه با روند کاهشی بازگشایی شد. افت این اسکناس در چهارمین روز هفته منجر به برگشت قیمت به نیمه پایینی کانال هشتم از کریدور پنجم شد. اخبار مربوط به آتش‌بس در غزه و موضوع انتخابات آمریکا به مهمترین سیگنال بازار‌های مالی تبدیل شده است.

فعالان بازار ارز روند عرضه و تقاضای دلار را در تعادل عنوان می‌کنند. آن‌ها کانال هشتم از کریدور پنجم را کف جدید قیمت این اسکناس می‌دانند. برخی فعالان بازار ارز خواست سیاست‌گذار را حفظ قیمت در محدوده‌های فعلی می‌دانند. بازیگران بازار ارز می‌گویند فعلا ریسک جدیدی در بازار وجود ندارد و حرکت رنج دلار نهایت نوسانات روزانه ۲۰۰ تا ۵۰۰ تومانی است.

پیش بینی قیمت دلار

برخی بازیگران بازار ارز با توجه به نوسانات محدود دلار در روز‌های اخیر ریتم حرکتی این اسکناس را رنج با تلرانس محدود قیمت می‌دانند. آن‌ها معتقدند بانک مرکزی با سیگنال‌هایی نظیر راه‌اندازی تالار مبادلات ارز توافقی قصد دارد دلار را به سمت تک نرخی شدن سوق دهد.

تحلیلگران بازار‌های مالی نشانه‌هایی نظیر راه‌اندازی تالار مبادلات ارز توافقی و کاهش تعداد کالا‌های مشمول ارز ترجیحی را در راستای تک نرخی شدن قیمت دلار می‌دانند. آن‌ها معتقدند این اقدام می‌تواند به شفافیت و ثبات بیشتر بازار ارز کمک کند.

کارشناسان اقتصادی با توجه به نزدیکی به پایان ۶ ماهه ابتدایی سال معتقدند بانک مرکزی تلاش شدیدی دارد که دلار را به نیمه پایین کریدور پنجم برگرداند. آن‌ها به ارزپاشی و جریان‌سازی خبری و تزریق اخبار اشاره می‌کنند، اما به نظر می‌رسد بازار، قیمت‌های کف کریدور را دیگر قبول ندارد و با افزایش تقاضا قیمت به سمت بالاتر کریدور برگشته است.

گفتی است در روز‌های اخیر بیشترین سوالی که معامله‌گران ارز می‌پرسند مساله عدم اقدام متقابل ایران در مقابل اقدام تروریستی اسرائیل در تهران است. به نظر می‌رسد نتیجه نشست پایانی هفته در خصوص آتش‌بس در غزه که در قاهره برگزار می‌شود می‌تواند موضع ایران را در خصوص رخداد‌های اخیر مشخص کند.

تتر به کانال ۵۸ هزار تومانی برگشت

قیمت درهم روز سه‌شنبه با کاهش محدود ۱۰ تومانی در سطح ۱۶ هزار و ۹۰ تومانی قرار گرفت. قیمت تتر در چهارمین روز هفته با کاهش ۵۵۰ تومانی به کانال ۵۸ هزار تومانی برگشت و در سطح ۵۸ هزار و ۸۰۰ تومانی قرار گرفت.

پوند انگلیس روی قیمت ۷۶ هزار و ۷۱۰ تومانی معامله شد و رشد ۵۰۰ تومانی داشت. قیمت یورو روی رقم ۶۵ هزار و ۳۶۰ تومانی ایستاد و افزایش ۴۰۰ تومانی داشت.

گفتنی است روز سه‌شنبه اسکناس دلار با رقم ۴۹ هزار و ۱۰۱ تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۵ هزار و ۲۵۴ تومانی عرضه شد و نزدیک به ۱۰۰ تومان افزایش داشت.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر