تیتر امروز

فائزه هاشمی با زندانیان یا با زندانبانان؟/ تحریم‌ها‌ی جدید غرب علیه ایران/ برنده اولین مناظره انتخابات آمریکا، هریس یا ترامپ؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فائزه هاشمی با زندانیان یا با زندانبانان؟/ تحریم‌ها‌ی جدید غرب علیه ایران/ برنده اولین مناظره انتخابات آمریکا، هریس یا ترامپ؟

این بیست و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زنگزور؛  زور یا دیپلماسی؟ کولایی / بهشتی‌پور: تعریف غلط از دو واژه «استقلال و وابستگی» سبب سوء استفاده روسیه از ایران شده است
کریدور زنگزور و دو کارشناس مسائل روسیه در میزگرد اختصاصی دیدارنیوز:

زنگزور؛ زور یا دیپلماسی؟ کولایی / بهشتی‌پور: تعریف غلط از دو واژه «استقلال و وابستگی» سبب سوء استفاده روسیه از ایران شده است

حسن بهشتی‌پور و الهه کولایی، کارشناسان مسائل قفقاز، آخرین وضعیت کشور‌های دخیل در کریدور زنگزور را در استودیو دیدارنیوز بررسی کردند.
از زمانی‌که دایره خودی‌ها را در کشور کوچک کردیم دچار نابسامانی‌های اقتصادی شده‌‌ایم/در ۱۷ سال گذشته هیچ سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز نداشته‌‌ایم
گفت و گوی دیدار با دکتر حسین عبده تبریزی، اقتصاددان

از زمانی‌که دایره خودی‌ها را در کشور کوچک کردیم دچار نابسامانی‌های اقتصادی شده‌‌ایم/در ۱۷ سال گذشته هیچ سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز نداشته‌‌ایم

برنامه گفت و گوی اقتصادی دیدار نیوز میزبان دکتر حسین عبده تبریزی یکی از چهره‌های شناخته شده اقتصادی کشور بود.
انتخابات آمریکا؛ یادداشتی از رحمن قهرمانپور

تفاوت‌های خانم کاملا هریس با هیلاری کلینتون

یکی از سوالاتی که در ذهن برخی‌ها وجود دارد این است که آیا ترامپ می‌تواند همانطوری که در سال ۲۰۱۶ خانم هیلاری کلینتون را شکست داد این بار هم خانم کاملا هریس را شکست دهد؟

کد خبر: ۱۷۰۷۱۶
۱۴:۵۱ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳

تفاوت‌های خانم کاملا هریس با هیلاری کلینتون

 

دیدارنیوز ـ رحمن قهرمان‌پور: یکی از سوالاتی که در ذهن برخی‌ها وجود دارد این است که آیا ترامپ می‌تواند همانطوری که در سال ۲۰۱۶ خانم هیلاری کلینتون را شکست داد این بار هم خانم کاملا هریس را شکست دهد؟ آن چیزی که این سوال را مهم می‌کند این است که مردم آمریکا تاکنون به هیچ زنی برای رئیس جمهور شدن رای نداده‌اند؛ بنابراین برخی‌ها معتقدند که رای دهندگان آمریکایی این بار هم به یک زن رای نخواهند داد و لذا شانس ترامپ برای شکست دادن هریس بیشتر است.

در پاسخ به این مسئله باید به چند نکته توجه کرد. اول اینکه خانم هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ از طرف رای دهندگان متهم بود که با رانت و امتیاز همسر خود یعنی بیل کلینتون توانسته است در عرصه سیاست پیشرفت کند و خودش به تنهایی توانایی پیشرفت کردن در سیاست را نداشت. این نقطه ضعف باعث شد که بخشی از رای دهندگان در نهایت نتوانند به او اعتماد بکنند.

نکته دوم در مورد تفاوت‌های شخصی خانم هیلاری کلینتون و خانم کاملا هریس است. در سال ۲۰۱۶ خانم کلینتون تلاش کرد که انتخابات ریاست جمهوری را از زاویه جنسیتی برجسته بکند. او در خیلی از موارد تاکید داشت که آمریکایی‌ها برای اولین بار به یک زن رای بدهند. این مسئله باعث شد که موضوع زن و مرد بودن نامزد ریاست جمهوری در ذهن رای دهنده مردد برجسته شود. این در حالی است که خانم کاملا هریس تلاش می‌کند به جای تاکید بر زن بودن خود بر توانایی‌هایش در اداره سیاسی و اقتصادی آمریکا تاکید کند و به رای دهنده مردد و خاکستری بگوید که صرفاً به خاطر زن بودن یا رنگین پوست بودن به من رای ندهید بلکه بدانید که من توانایی اداره کشور را هم دارم.

نکته سوم به تجربه این دو نفر در امور اجرایی برمی‌گردد خانم کلینتون سناتور و عضو مجلس سنای آمریکا بود و با اینکه وزیر خارجه هم شده بود، اما تجربی اجرایی او از معاون اول رئیس جمهور آمریکا پایین‌تر بود. خانم کاملا هریس در ۴ سال گذشته معاون رئیس جمهور آمریکا و بلندپایه‌ترین مقام اجرایی بعد از بایدن بودو این در مقایسه با هیلاری کلینتون یک امتیاز برای او محسوب می‌شود. یعنی می‌تواند رای دهنده مردد را قانع بکند که توانایی اجرایی او بیشتر از خانم کلینتون است.

 

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی