تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
انتخابات آمریکا؛ یادداشتی از رحمن قهرمانپور

تفاوت‌های خانم کاملا هریس با هیلاری کلینتون

یکی از سوالاتی که در ذهن برخی‌ها وجود دارد این است که آیا ترامپ می‌تواند همانطوری که در سال ۲۰۱۶ خانم هیلاری کلینتون را شکست داد این بار هم خانم کاملا هریس را شکست دهد؟

کد خبر: ۱۷۰۷۱۶
۱۴:۵۱ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳

تفاوت‌های خانم کاملا هریس با هیلاری کلینتون

 

دیدارنیوز ـ رحمن قهرمان‌پور: یکی از سوالاتی که در ذهن برخی‌ها وجود دارد این است که آیا ترامپ می‌تواند همانطوری که در سال ۲۰۱۶ خانم هیلاری کلینتون را شکست داد این بار هم خانم کاملا هریس را شکست دهد؟ آن چیزی که این سوال را مهم می‌کند این است که مردم آمریکا تاکنون به هیچ زنی برای رئیس جمهور شدن رای نداده‌اند؛ بنابراین برخی‌ها معتقدند که رای دهندگان آمریکایی این بار هم به یک زن رای نخواهند داد و لذا شانس ترامپ برای شکست دادن هریس بیشتر است.

در پاسخ به این مسئله باید به چند نکته توجه کرد. اول اینکه خانم هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ از طرف رای دهندگان متهم بود که با رانت و امتیاز همسر خود یعنی بیل کلینتون توانسته است در عرصه سیاست پیشرفت کند و خودش به تنهایی توانایی پیشرفت کردن در سیاست را نداشت. این نقطه ضعف باعث شد که بخشی از رای دهندگان در نهایت نتوانند به او اعتماد بکنند.

نکته دوم در مورد تفاوت‌های شخصی خانم هیلاری کلینتون و خانم کاملا هریس است. در سال ۲۰۱۶ خانم کلینتون تلاش کرد که انتخابات ریاست جمهوری را از زاویه جنسیتی برجسته بکند. او در خیلی از موارد تاکید داشت که آمریکایی‌ها برای اولین بار به یک زن رای بدهند. این مسئله باعث شد که موضوع زن و مرد بودن نامزد ریاست جمهوری در ذهن رای دهنده مردد برجسته شود. این در حالی است که خانم کاملا هریس تلاش می‌کند به جای تاکید بر زن بودن خود بر توانایی‌هایش در اداره سیاسی و اقتصادی آمریکا تاکید کند و به رای دهنده مردد و خاکستری بگوید که صرفاً به خاطر زن بودن یا رنگین پوست بودن به من رای ندهید بلکه بدانید که من توانایی اداره کشور را هم دارم.

نکته سوم به تجربه این دو نفر در امور اجرایی برمی‌گردد خانم کلینتون سناتور و عضو مجلس سنای آمریکا بود و با اینکه وزیر خارجه هم شده بود، اما تجربی اجرایی او از معاون اول رئیس جمهور آمریکا پایین‌تر بود. خانم کاملا هریس در ۴ سال گذشته معاون رئیس جمهور آمریکا و بلندپایه‌ترین مقام اجرایی بعد از بایدن بودو این در مقایسه با هیلاری کلینتون یک امتیاز برای او محسوب می‌شود. یعنی می‌تواند رای دهنده مردد را قانع بکند که توانایی اجرایی او بیشتر از خانم کلینتون است.

 

 

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
0
0
روشنفکران ایران هنوز متوجه نشده اند که تغیر افراد در حاکمیت آمریکا نشانه تغیر سیاست در قبال ایران نیست .جا زدن آرزوها بجای واقعیت وفروش آن به جامعه کشور را بجایی رسانده که امروز است! گره زدن امور کشور به انتخابات آمریکا ویاموضع آمریکا در این مورد یا آن موردیعنی القأی روحیه ضعف واطاعت و وابستگی.ایران در سیاست داخلی آمریکا هیچ نقشی بازی نمیکند مطلقأ هیچ.
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی