تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

ردپای استخراج غیرمجاز رمزارزها در ثبت رکوردهای برقی!

درپی قطعی‌های پیاپی برق در کشور که به خانه‌ها هم رسیده، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر گفت: استخراج غیرمجاز رمزارز‌ها یکی از عواملی است که این روز‌ها ثبت رکورد‌های نامتعارف تقاضای برق را در کشور افزایش داده است.

کد خبر: ۱۷۰۳۶۲
۱۱:۵۲ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

ردپای استخراج غیرمجاز رمزارزها در ثبت رکوردهای برقی!

دیدارنیوز: مدیرعامل شرکت توانیر گفت: استخراج غیرمجاز رمزارز‌ها یکی از عواملی است که این روز‌ها ثبت رکورد‌های نامتعارف تقاضای برق را در کشور افزایش داده است.

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: متاسفانه عده‌ای فرصت‌طلب و سودجو بدون مجوز از برق یارانه‌ای و شبکه‌های عمومی و سایر بخش‌ها برای استخراج رمزارز استفاده می‌کنند.

وی افزود: سودجویی متخلفان در این حوزه موجب رشد غیرمتعارف مصرف و ایجاد اختلال و بروز مشکل در شبکه‌های برق شده است.

مدیرعامل شرکت توانیر خاطرنشان کرد: در تلاشیم ماینر‌های غیرمجاز را کشف کنیم و در این زمینه پاداش خوبی هم برای کسانی که استفاده‌کنندگان غیرمجاز از شبکه برای استخراج رمزارز را معرفی کنند در نظر گرفته شده، به طوری که به ازای گزارش هر دستگاه ماینر غیرمجاز یک میلیون تومان پاداش اهدا می‌شود.

رجبی مشهدی با اشاره به این که برای استفاده‌کنندگان غیرمجاز از شبکه برای استخراج رمزارز جرایم سنگینی در نظر گرفته شده است، گفت: تاکنون بیش از ۲۳۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز با توان برق مصرفی ۸۰۰ تا ۹۰۰ مگاوات کشف شده که مصرف برق آن‌ها معادل مصرف برق استان مرکزی است و تامین این میزان برق به احداث ۱۳۰۰ مگاوات نیروگاه نیاز دارد.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه امسال رشد بیش از ۸.۷ درصدی مصرف برق در کشور فشار بسیاری به شبکه وارد کرد، خاطرنشان ساخت: میانگین رشد مصرف برق سالانه ۴ تا ۴.۵ درصد است و ما امسال شاهد رشد بیش از ۸.۷ درصد مصرف بودیم که فشار زیادی به شبکه برق نیز وارد شد.

وی با تاکید بر اینکه در بدبینانه‌ترین حالت رشد مصرف برق ۶ درصد در برنامه ریزی‌های صنعت برق لحاظ شده بود، تصریح کرد: در برخی مناطق تا ۴ درجه افزایش دما را نسبت به بلند مدت تجربه کردیم و در مجموع مناطقی مانند تهران از رشد معمول ۴ درصدی به طور میانگین، به ۱۲.۸ درصد رسید که مهمترین دلیل آن رواج استفاده از کولر‌های گازی است چرا که هر کولر گازی تا ۳ کیلووات ساعت به مصرف برق اضافه می‌کند.

رجبی مشهدی ادامه داد: متاسفانه روال استفاده از کولر‌های گازی موجب افزایش مصرف شده و تامین برق را با مشکل مواجه کرده است، چرا که در هنگام افزایش دمای هوا و بالا رفتن مصرف برق، شبکه‌های انتقال و بالادستی علاوه بر کاهش راندمان، دچار مشکلاتی نیز می‌شوند.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه "به ازای هر یک درجه افزایش دما، ۳ تا ۴ درصد تولید برق نیروگاه کاهش می‌یابد"، گفت: شبکه‌ها و ترانسفورماتور‌ها نیز همگی در هوای گرم دچار افت راندمان می‌شوند چرا که تجهیزات خنک کننده نیز در هوای گرم محیط افت دارند و همه این موارد باعث وارد آمدن فشار مضاعف به شبکه و تجهیزات آن می‌شود.

وی ادامه داد: در تابستان و به دلیل بالا رفتن مصرف برق، تجهیزات و تاسیسات جایگزین برای ذخیره نداریم چرا که همگی در حداکثر میزان بارگذاری قرار گرفته اند و به همین دلیل به هنگام گرمای شدید و افزایش مصرف برق تعداد حوادث غیر قابل پیش بینی نیز بیشتر می‌شود.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: بیش از یکصدهزار نفر از نیرو‌های متخصص و عملیاتی صنعت برق به طور ۲۴ ساعته مشغول تلاش و جانفشانی برای رفع مشکلات احتمالی و حفظ پایداری شبکه و تامین برق پایدار کشور هستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی