تیتر امروز

نشست تخصصی بررسی شیوه‌نامه انضباطی دانشگاه در سال ۱۴۰۳ با حضور فعالان دانشجویی و یک حقوقدان
دیدار برگزار کرد

نشست تخصصی بررسی شیوه‌نامه انضباطی دانشگاه در سال ۱۴۰۳ با حضور فعالان دانشجویی و یک حقوقدان

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود این بار به سراغ موضوع شیوه‌نامه انضباطی مصوب در وزارت علوم و بهداشت که در شهریور ۱۴۰۳ مصوب شده رفت و نشستی را برگزار کرد که می‌بینید و می‌خوانید.
بهترین نوع حکومت در عصر غیبت حکومت دموکراتیک است/ باید با مردم با رفق و مدارا و مهربانی برخورد کرد/ حجاب واجبی شرعی است، اما اجبار به حجاب از فجایع است
در بیست و دومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد

بهترین نوع حکومت در عصر غیبت حکومت دموکراتیک است/ باید با مردم با رفق و مدارا و مهربانی برخورد کرد/ حجاب واجبی شرعی است، اما اجبار به حجاب از فجایع است

در بیست و دومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمد تقی اکبر نژاد، مجتهد و مدرس حوزه درباره "پیامبر مکی- پیامبر مدنی" گفتگو کردیم.
مسعود! گردن ما و شما ندارد
افاضات اضافه

مسعود! گردن ما و شما ندارد

عوام الملک با اشاره به یکی از وعده‌های مسعود درباره فیلترینگ گفته: ما اشتباه شنیده بودیم که قصد داری فیلترینگ را رفع کنی. ما را بابت این اشتباه عفو کن و اگر خواستی گردنمان را بزن. گردن ما و شما...
وزیر پیشنهادی امور خارجه می‌گوید برجام دیگر قابل احیا نیست

فتحی: عراقچی گفت هیچ‌گاه نمی‌توانیم با آمریکا رفع تخاصم کنیم

محسن فتحی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: عراقچی اعلام کرد که ما هیچ‌گاه با آمریکا نمی‌توانیم رفع تخاصم کنیم، اما می‌توانیم این تخاصم را به گونه‌ای مدیریت کنیم که مردم آسیب کم‌تری ببینند.

کد خبر: ۱۷۰۳۴۶
۰۹:۵۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

برجام

دیدارنیوز: نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در تشریح نشست وزیر پیشنهادی امور خارجه با اعضای این کمیسیون گفت: عراقچی صراحتاً اعلام کرد که ما هیچ‌گاه با آمریکا نمی‌توانیم رفع تخاصم کنیم، اما می‌توانیم این تخاصم را به گونه‌ای مدیریت کنیم که مردم آسیب کم‌تری ببینند.

محسن فتحی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با تسنیم، در تشریح جلسات بعداز ظهر دومین روز از بررسی برنامه‌های وزاری پیشنهادی رئیس جمهور در این کمیسیون اظهار داشت: کمیسیون اجتماعی مجلس در نوبت عصر میزبان عباس عراقچی، وزیر پیشنهادی امور خارجه بود، که در این جلسه برنامه‌ها و رویکرد‌های وی برای اداره این وزارتخانه تشریح شد.

وی ادامه داد: اهم سوالات نمایندگان از عراقچی در این نشست درخصوص مذاکرات، برجام، تحریم‌ها، قانون اقدام راهبردی، دیپلماسی اقتصادی و نحوه ارتباط با سایر کشور‌ها بود و برنامه‌های وی درباره چگونگی عبور دادن کشور از زنجیره فشار‌های تحریمی، ارتقاء جایگاه گذرنامه و بهبود تصویر ایران در دنیا مورد سوال قرار گرفت.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی با اشاره به پاسخ وزیر پیشنهادی امور خارجه به این سوالات نمایندگان، گفت: عراقچی رویکرد اصلی خود در وزارت امور خارجه را سیاست خارجی فعال، فراگیر و اثرگذار با برداشت از سخنان مقام معظم رهبری معرفی کرد و اصول راهنمای وزارت خارجه را قانون اساسی، تدابیر و ارشادات مقام معظم رهبری، سیاست‌های کلان نظام و اسناد بالادستی مانند قانون برنامه هفتم توسعه دانست.

فتحی افزود: تأکید وزیر امور خارجه پیشنهادی بر این بود که وزارت امور خارجه مجری سیاست‌های خارجی است و بر همین اساس قانون اقدام راهبردی را یک اصل مهم در این وزارتخانه خواند. عراقچی سه مأموریت اصلی وزارت خارجه در دولت جدید را تأمین منافع ملی، تحکیم امنیت ملی و ارتقاء عزت ملی اعلام کرد.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اظهارات وزیر پیشنهادی امور خارجه در خصوص دیپلماسی اقتصادی در این کمیسیون، اضافه کرد: نگاه عراقچی بر این بود که سیاست خارجی ما باید در مدار پیشرفت و تأمین اقتصاد کشور قرار بگیرد و اساساً وظیفه دیپلماسی اقتصادی ایجاد گشایش، تسهیل، ریل‌گذاری و مانع‌زدایی فعالیت‌های اقتصادی کشور در دنیا است.

فتحی ادامه سیاست همسایگی با قدرت بیشتر از قبل را از جمله برنامه‌های بیان شده وزیر امور خارجه در کمیسیون اجتماعی مجلس خواند و گفت: عراقچی در پاسخ به نمایندگان کمیسیون درخصوص نگاه وی به آمریکا هم صراحتاً اعلام کرد که ما هیچ‌گاه با آمریکا نمی‌توانیم رفع تخاصم کنیم، اما می‌توانیم این تخاصم را به گونه‌ای مدیریت کنیم که مردم آسیب کم‌تری ببینند. راه آن بی‌اثر‌سازی و دور زدن تحریم‌ها و دیگری رفع تحریم‌ها است که وظیفه ذاتی است که مقام معظم رهبری برای وزارت امور خارجه تعیین کرده‌اند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی در پایان گفت: وزیر پیشنهادی امور خارجه همچنین در پاسخ به سوال نمایندگان در خصوص برجام گفت برجام دیگر قابل احیا نیست. در دولت چهاردهم هدف ما برجام نیست بلکه رفع تحریم‌ها است و در این مسیر به وحدت دیپلماسی و میدان معتقد هستیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی