تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
هواشناسی ایران

هشدار بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق

سازمان هواشناسی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های جوی طی امروز تا شنبه هفته آینده برای برخی مناطق هشدار سطح نارنجی بارش‌های سیل‌آسا صادر کرد.

کد خبر: ۱۷۰۲۸۳
۰۹:۰۷ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳

هشدار بارش‌های سیل‌آسا در برخی مناطق

دیدارنیوز: بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز سه‌شنبه، در برخی مناطق واقع در نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات اردبیل، گلستان و خراسان شمالی و فردا چهارشنبه در برخی مناطق ساحلی دریای خزر و خراسان شمالی رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

پنجشنبه در برخی مناطق ساحلی دریای خزر، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز مرکزی و جمعه علاوه بر این مناطق در مناطقی از آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز، تهران و سمنان رگبار باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

شنبه هفته آینده در سواحل دریای خزر و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز تشدید شده و در مناطقی از شمال غرب و مرکز نیز رگبار پراکنده روی می‌دهد.

طی ۵ روز آینده به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب و غرب کرمان و جنوب شرق فارس رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۵ روز آینده در برخی مناطق واقع در شمال شرق، شرق و جنوب شرق و روز‌های پنجشنبه و جمعه در مناطقی از مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، غرب و جنوب غرب در برخی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک روی می‌دهد. دریای عمان و تنگه هرمز امروز و فردا و دریای خزر روز‌های پنجشنبه و جمعه مواج است.

هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های موسمی

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۷

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدو برق، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۳: جنوب سیستان و بلوچستان، نیمه غربی کرمان، نیمه شرقی فارس، جنوب و غرب یزد، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات استان‌های سمنان، تهران، البرز، قزوین و زنجان.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۴: جنوب سیستان و بلوچستان، نیمه غربی کرمان، شمال هرمزگان، شمال آذربایجان غربی، شمال شرق آذربایجان شرقی و ارتفاعات استان‌های گلستان، خراسان شمالی، سمنان و شمال شرق تهران.

پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۵: جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب غرب کرمان، شمال هرمزگان، شمال آذربایجان غربی، نیمه شمالی آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات و دامنه استان‌های سمنان، تهران، البرز و قزوین.

جمعه ۱۴۰۳/۰۵/۲۶: جنوب سیستان و بلوچستان، نیمه غربی کرمان، شمال هرمزگان، نیمه شمالی استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات و دامنه استان‌های سمنان، تهران، البرز، قزوین و زنجان.

شنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۷: جنوب سیستان و بلوچستان، نیمه غربی کرمان، شمال و غرب هرمزگان، نیمه شرقی فارس، جنوب و غرب یزد، نیمه غربی اصفهان، مرکزی، نوار شرقی همدان، جنوب قم، نیمه شمالی آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات و دامنه استان‌های سمنان، تهران، البرز، قزوین و زنجان

اثر مخاطره: احتمال آبگرفتگی محلی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، صاعقه، لغزندگی بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، وزش باد نسبتاً شدید، در مناطق مستعد گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال و درختان کهنسال.

توصیه: عدم اتراق و برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت طبیعت‌گردی و کوه‌نوردی بویژه در ساعات بعدازظهر، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، خودداری از محلول پاشی و سم پاشی باغات و مزارع، انتقال محصولات برداشت شده به مکان‌های مسقف، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال.

هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های موسمی

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۳

نوع مخاطره: رگبار باران همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۵/۲۳: جنوب غرب کرمان، شرق و شمال و غرب هرمزگان، شرق و جنوب شرق فارس، نیمه شمالی استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و ارتفاعات و دامنه در نیمه جنوبی اردبیل.

اثر مخاطره: طغیان رودخانه‌های فصلی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه، آبگرفتگی معابر عمومی، لغزندگی جاده‌ها، شکل گیری روان آب و سیلاب، وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش دید افقی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی.

توصیه: پرهیز از هرگونه تردد و توقف در حاشیه روخانه‌ها و مسیلها، پرهیز از اسکان و بر پایی چادر در کنار روخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت طبیعت‌گردی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، پرهیز از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها، آب‌رو‌ها و دهانه پل‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، تسریع در جابجایی محصولات کشاورزی برداشت شده، آمادگی راهداری، وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های اجرایی خدمت رسان و امدادی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور