تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
المپیک پاریس ۲۰۲۴

کشتی و رکوردی که تلخ شد

کشتی آزاد کشورمان در بازی‌های المپیک پاریس ۲۰۲۴ مدال‌های متعددی گرفت، اما بدون طلا به ایران بازگشت تا ناکامی‌ها در فینال بیشتر دیده شود.

کد خبر: ۱۷۰۲۶۷
۱۸:۵۶ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳

کشتی و رکوردی که تلخ شد

دیدارنیوز: کشتی آزاد ایران در المپیک پاریس رکورد تاریخ را شکست، اما کمتر کسی از نتیجه راضی است.

همه می‌دانند که در المپیک یک مدال طلا بالاتر از ۱۰۰ مدال نقره و برنز در جدول نهایی قرار می‌گیرد. درست به همین دلیل تمام کشور‌ها در تمام رشته‌ها سعی می‌کنند که به مدال طلا برسند. البته که این به معنی بی‌اهمیت و ارزش بودن مدال نقره و برنز نیست.

تمام قهرمانان در تمام دوران ورزشی خود تلاش می‌کنند تا یک بار خود را به المپیک برسانند و چه بسیارند کسانی که بار‌ها شانس خود را امتحان می‌کنند تا فقط یک بار به مدال برسند. کسانی که دو یا سه مدال المپیک دارند استثنا و نابغه هستند، قاعده این است که یک مدال المپیک دنیایی می‌ارزد و برنده را تاریخ ساز می‌کند.

از ۱۹۴۸ لندن به بعد که ورزش ایران پای ثابت حضور در المپیک شد همیشه بیشترین بار توقع برای مدال آوری روی دوش کشتی آزاد بوده است. ما در رشته‌های دیگر هم مدال و افتخار داشتیم، اما توقع مردم و مسئولین همیشه از این رشته بوده و هنوز هم هست. تا قبل المپیک ۲۰۲۴ پاریس؛ چه زمانی که کشتی آزاد در ۱۰ وزن برگزار می‌شد، چه ادواری که ۸ وزن المپیکی داشتیم و چه دوره‌های اخیر که کشتی در شش وزن برگزار می‌شود، هرگز سابقه نداشت که ۸۰ درصد نفرات اعزامی ما به المپیک با مدال برگردند.

نگاه کنید به تاریخچه حضور کشتی ایران در ادوار المپیک، به تعداد نفرات اعزامی و تعداد مدال:

۱۹۴۸ لندن - ۷ نفر بدون مدال

۱۹۵۲ هلسینکی – ۸ نفر، ۵ مدال (۲نقره و ۳برنز)

۱۹۵۶ ملبورن – ۸ نفر، ۴مدال (۲طلا و ۲نقره)

۱۹۶۰ رم – ۸ نفر، ۲مدال (یک نقره یک برنز)

۱۹۶۴ توکیو – ۸ نفر، ۲ مدال (۲برنز)

۱۹۶۸ مکزیکو – ۸ نفر، ۳مدال (یک طلا و دوبرنز)

۱۹۷۲ مونیخ – ۱۰ نفر، یک مدال برنز

۱۹۷۶ مونترال – ۱۰ نفر، یک مدال نقره

۱۹۸۸ سئول – ۱۰ نفر، یک مدال نقره

۱۹۹۲ بارسلون – ۱۰ نفر، ۳مدال (یک نقره و۲برنز)

۱۹۹۶ آتلانتا – ۱۰ نفر، ۳ مدال (یک طلا، یک نقره، یک برنز)

۲۰۰۰ سیدنی – ۸ نفر، یک مدال طلا

۲۰۰۴ آتن - ۷ نفر، ۳مدال (۲نقره و یک برنز)

۲۰۰۸ پکن – ۷ نفر، یک مدال برنز

۲۰۱۲ لندن – ۷ نفر، ۳مدال (۲ نقره و یک برنز)

۲۰۱۶ ریو - ۶ نفر، ۳مدال (یک طلا، یک نقره و یک برنز)

۲۰۲۰ توکیو – ۶ نفر، ۲مدال (یک نقره و یک برنز)

می‌بینید که فقط یک بار کشتی ما بیش از چهار مدال از المپیک گرفته، ولی هرگز ۸۰ درصد نفرات تیم با مدال به وطن برنگشتند. در هلسینکی ۵ مدال در ۸ وزن داشتیم که ۶۴ درصد تیم مدال گرفتند. در ملبورن هم که مثل این دوره ۴ مدال گرفتیم، نیمی از نفرات تیم دست خالی برگشتند. این یعنی یک رکورد تاریخی و یک اتفاق بزرگ رقم خورده که اگر آن را کنار چهار مدال تیم فرنگی بگذاریم، رکوردی درخشان برای فدراسیون دبیر ثبت می‌شود.

اما چرا مردم از این اتفاق بزرگ آنطور که باید، خوشحال نشدند؟ فقط به همان دلیل اول، اینکه در المپیک مدال طلا ارزش و طعم دیگری دارد. به خصوص وقتی که ما سه قهرمان جهان را در فینال داشتیم و متاسفانه هر سه نفر با نتیجه دور از انتظار مغلوب شدند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
0
0
چرا مزخرف میگید کشتی گیرها دوتا طلا گرفتن
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور