تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
بانکی‌پور هم در کمیسیون هست

آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شد

در انتخابات اعضای هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس، مرتضی آقاتهرانی به عنوان رئیس و سیدعلی یزدی‌خواه و امیرحسین بانکی‌پور به عنوان نواب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس انتخاب شدند.

کد خبر: ۱۷۰۱۶۵
۰۸:۳۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳

آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شد

دیدارنیوز: احمد راستینه از انتخاب اعضای هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس در جریان نشست پیش از صحن علنی امروز (یکشنبه) این کمیسیون خبر داد و گفت: در این انتخابات حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی به عنوان رئیس و سیدعلی یزدی‌خواه و امیرحسین بانکی‌پور به عنوان نواب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس انتخاب شدند.

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رسانه خانه ملت، با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس دوازدهم در نشست پیش از صحن علنی امروز (یکشنبه ۲۱ مردادماه) این کمیسیون، عنوان کرد: در انتخابات هیات رئیسه کمیسیون، مرتضی آقاتهرانی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر به عنوان رئیس، سیدعلی یزدی‌خواه، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر به عنوان نایب رئیس اول و امیرحسین بانکی‌پور، نماینده مردم اصفهان در مجلس به عنوان نایب رئیس دوم کمیسیون انتخاب شدند.

طبق اعلام سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، در این نشست علی شیرین‌زاد، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس به عنوان دبیر اول و اسماعیل سیاوشی نماینده مردم چادگان، فریدن و فریدونشهر به عنوان دبیر دوم کمیسیون انتخاب شدند.

همچنین طبق اعلام احمد راستینه، در این نشست وی نیز به عنوان سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس دوازدهم از طرف نمایندگان عضو این کمیسیون انتخاب شده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد