تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
یوسفی، نماینده مجلس مطرح کرد

۳۶ ساعت برای بررسی کلیات برنامه رئیس‌جمهور/ همه باید از برنامه‌های وزرا آگاه باشند

مجتبی یوسفی، عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: طبق آئین‌نامه باید ۳۶ ساعت خالص بررسی کلیات برنامه رئیس‌جمهور و وزرا زمان ببرد، ممکن است فرآیند بررسی یک روز اضافه شود بنای ما این است که صحن برای بررسی صلاحیت وزرا حداقل ۲ شیفته شود و پیش‌بینی ما این است که ظرف ۴ روز بتوانیم بررسی‌ها را به اتمام برسانیم.

کد خبر: ۱۷۰۱۴۰
۱۷:۳۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

یوسفی

دیدارنیوز: یک عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: طبق آئین‌نامه باید ۳۶ ساعت خالص بررسی کلیات برنامه رئیس‌جمهور و وزرا زمان ببرد، ممکن است فرآیند بررسی یک روز اضافه شود بنای ما این است که صحن برای بررسی صلاحیت وزرا حداقل ۲ شیفته شود و پیش‌بینی ما این است که ظرف ۴ روز بتوانیم بررسی‌ها را به اتمام برسانیم.

مجتبی یوسفی در گفتگو با ایلنا، درباره سازوکار مجلس شورای در خصوص بررسی برنامه وزرای پیشنهادی کابینه از سوی دولت گفت: ان‌شاالله اگر فردا رئیس‌جمهور لیست کابینه را ارائه دهد، هیأت رئیسه با پیشنهاد رئیس مجلس برای این مساله برنامه‌ریزی کرده است، همان طور که تجربه‌اش را در دولت شهید رئیسی هم به دست آوردیم؛ برای این‌که جلوی لابی‌گری‌ها و بحث‌های غیرکارشناسی را بگیریم، مقرر شده همه ورزا با برنامه خودشان به کمیسیون‌ها بروند و همچنین در کمیسیون‌های تخصصی ۲ برابر وقت بگذارند.

این عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همه نمایندگان باید رأی بدهند، بنابراین همه باید از برنامه‌های وزرا مخصوصا در رابطه با اجرای اسناد بالادستی آگاه باشند.

وی ادامه داد: فردا اگر لیست وزرا به مجلس ارائه شود ما در مجلس و در کمیسیون‌ها به صورت ۲ الی ۳ شفیت در کمیسیون‌ها برنامه‌های کلی رئیس‌جمهور و وزرای پیشنهادی را بررسی می‌کنیم و بنای ما در هفته آینده این است که جلسات رأی اعتماد را برگزار کنیم.

یوسفی خاطرنشان کرد: طبق آئین‌نامه باید ۳۶ ساعت خالص بررسی کلیات برنامه رئیس‌جمهور و وزرا زمان ببرد، ممکن است فرآیند بررسی یک روز اضافه شود بنای ما این است که صحن برای بررسی صلاحیت وزرا حداقل ۲ شیفته شود و پیش‌بینی ما این است که ظرف ۴ روز بتوانیم بررسی‌ها را به اتمام برسانیم.

وی گفت: چون مجلس آمادگی داشت هرچه زودتر کابینه معرفی شود، ما همه فرآیند‌های جاری قوه مقننه را به جهت تسریع در رسیدگی به کابینه متوقف کردیم تا اولویت با انتخاب کابینه باشد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی