تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
دیدارنیوز در روز خبرنگار برگزار کرد

هفت سالگی در جمع همراهان +گزارش تصویری

مراسم روز خبرنگار و هفتمین سالگرد تولد دیدارنیوز در جمع روزنامه‌نگاران، فعالان سیاسی اجتماعی و فرهنگی برگزار شد.

کد خبر: ۱۷۰۱۳۶
۱۷:۰۲ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

هفت سالگی در جمع همراهان+گزارش عکس

 

دیدارنیوز ـ نسیم قاضی زاده: همزمان با روز خبرنگار، عصر چهارشنبه (۱۷ مردادماه) مراسم وزینی با حضور روزنامه‌نگاران، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در سالن آمفی تئاتر  پایگاه خبری تحلیلی دیدارنیوز برگزار شد.

در این مراسم که با هدف بزرگداشت روز خبرنگار و برگزاری تولد هفت سالگی دیدارنیوز برگزار شد، مهندس حسن محمدیان مدیرمسئول دیدارنیوز از مسیری که طی هفت سال گذشته تا به امروز طی کرده بود و فراز و نشیب‌های متعدد دیدارنیوز صحبت کرد. او گفت که بار‌ها در دیدار‌های مختلف ضمن حمایت از آزادی رسانه‌ها روی این مساله تاکید کرده است که با ایجاد محدودیت برای رسانه‌های داخلی، تنها اتفاقی که می‌افتد، کشیده شدن مردم به سمت رسانه‌های خارجی و از دست دادن مرجعیت رسانه‌ای است.

محمدیان در جمع بزرگان سیاسی اجتماعی ایران که بسیاری از آن‌ها طی این سال‌ها گفت‌وگو‌های متعدد و پربازدیدی را با دیدارنیوز داشتند، از آن‌ها دعوت کرد تا به ایراد سخنانی درباره این رسانه و تجربیاتی که در این سال‌ها از همکاری با آن داشتند بپردازند.

در ادامه این مراسم سردبیران ادوار دیدارنیوز، علی شکوهی، محمد مهدی تولایی، علیرضا خوشبخت و آرش راهبر درباره تجربه سردبیری این رسانه طی هفت سال گذشته صحبت کردند. سپس خبرنگاران و همکاران بخش‌های مختلف دیدارنیوز در زمینه مسائل و مشکلاتی که به ویژه طی سال‌های اخیر با آن‌ها دست به گریبان بوده‌اند سخن گفتند.

در پایان این مراسم، شمع کیک تولد هفت سالگی دیدار با حضور مدیرمسئول و چهار سردبیر قبلی دیدارنیوز فوت شد و حاضران در جمعی گرم و صمیمی با خاطره باشکوه روز خبرنگار یک عکس یادگاری دست جمعی گرفتند و دیدارنیوز را ترک کردند.

از جمله این حاضرین می‌توان به مهندس محمد توسلی دبیرکل نهضت آزادی، حجت‌الاسلام عباس امیری فر مشاور فرهنگی دولت نهم و دهم، رحمت الله بیگدلی استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی، مهدی نصیری، فعال سیاسی و سردبیر سابق روزنامه کیهان، دکتر مجید حسینی پژوهشگر و مدرس دانشگاه، حجت‌الاسلام محمدتقی اکبرنژاد پژوهشگر مسائل دینی، حجت‌الاسلام سید محمد موسوی پژوهشگر مسائل دینی، دکتر غلامعلی رجایی فعال اصلاح‌طلب، دکتر حسن بهشتی پور تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل و مدرس دانشگاه، دکتر مهدی مطهرنیا، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل و مدرس دانشگاه، دکتر محمد جواد حق شناس فعال سیاسی اصلاح‌طلب، حمید آصفی کارشناس سیاسی، مهدی عرب صادق فعال سیاسی اصول گرا، هدایت الله خادمی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، دکتر مهدی پازوکی استاد اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، وهاب عزیزی فعال سیاسی، دکتر احمد بخارایی جامعه شناس و مدرس دانشگاه، جهانبخش محبی نیا فعال سیاسی و نماینده ادوار مجلس، امیر آریازند فعال سیاسی اصلاح طلب، عباس معینی فعال سیاسی و... اشاره کرد.

گزارش تصویری مراسم روز خبرنگار در هفت سالگی دیدارنیوز

 

 

 

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
عبدالرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۲
0
0
سلام. ضمن تبریک روز خبرنگار و تبریک هفتمین سال تاسیس رسانه وزین و محترم دیدار نیوز آرزوی موفقیت روز افزون شما عزیزان زحمتکش و روشنگر را دارم .تبریک ویژه خدمت جناب دکتر عبدالهی و سرکار خانم نسرین نیکنام و جناب حامد شجاعی عزیز عرض میکنم. من بسیار از مباحث مطرح شده در گفتگوها بهره بردم و بسیار آموختم . سلامت و پایدار باشید و همچون همیشه صادق و بی پیرایه . ارادتمند همیشگی شما .عبدالرضا .م .
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر