تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
انارکی، نماینده مجلس مطرح کرد

عیار اسب زین‌شده در آینده معلوم می‌شود/ اگر رشد اقتصادی ۵.۸ درصد بود، وضعیت اینگونه نبود

احمد انارکی، نماینده رفسنجان در مجلس با بیان اینکه عیار اسب زین‌شده‌ای که آقایان در دولت سیزدهم به دولت جدید می‌دهند در آینده نزدیک معلوم و مشخص می‌شود، گفت: اگر رشد اقتصادی ما ۵.۸ درصد بود که وضعیت کشور اینگونه نبود. الان مشاهده می‌کنید حتی طرحی با ۷۰ درصد پیشرفت هم طرح‌ها را افتتاح کردند که تا ۲ سال دیگر هم به اتمام نمی‌رسد، از این موارد هم زیاد داریم.

کد خبر: ۱۷۰۰۸۳
۱۰:۳۳ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۳

انارکی

دیدارنیوز: نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: این‌که بیاییم هفته آخر طرح‌هایی را افتتاح کنیم که نمی‌شود اگر آماده بود قبلش این کار را می‌کردند، مگر می‌شود یک شبه این همه طرح را آماده و افتتاح کرد و داد دست مردم؟ از همین رو من فکر می‌کنم عیار اسب زین شده در آینده نزدیک معلوم و مشخص می‌شود.

احمد انارکی، درباره اهمیت انتخاب تیم اقتصادی دولت چهاردهم با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در روز تحلیف بر حل و فصل مسائل اقتصادی، عنوان کرد: در کشور ما اگر وضعیت اقتصادی درست شود، مردم خودشان بهتر می‌دانند راه کسب و کارشان چیست و چگونه آن را اداره کنند.

نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: من فکر می‌کنم مشکل اصلی ما بحث‌های اقتصادی است که رهبری بیش از ۱۰ سال است که سال‌ها را با عناوین اقتصادی نامگذاری می‌کنند. در جلسه تنفیذ که خدمت ایشان بودیم فرمودند من دغدغه کار فرهنگی دارم، اما مسائل اقتصادی مهم‌تر است، من هم معتقدم امروز پاشنه آشیل و مشکل ما مسائل اقتصادی است.

وی با بیان این‌که این انتظار وجود دارد که دولت پزشکیان یک دولت همدل و همراه باشد، اظهار داشت: دولت چهاردهم باید بتواند از فرصت‌ها خوب استفاده کند و من امیدوارم با افرادی که انتخاب می‌کنند به ویژه در بحث‌های اقتصادی بتوانند یک حرکتی انجام دهند که مردم امیدوار شوند. البته بقیه دستگاه‌ها هم باید همراهی کنند، قطعاً مجلس و قوه قضاییه همراهی خواهند کرد.

انارکی درباره اینکه گفته می‌شود دولت قبل یک اسب زین کرده را به پزشکیان تحویل داد و اینکه رئیس دولت چهاردهم چگونه می‌تواند آمار و ارقامی که این روز‌ها منتشر می‌شود را راستی آزمایی کند، گفت: اسب زین شده چند وقت دیگر صدایش در می‌آید. متاسفانه مشاهده می‌کنیم درباره مسائل تند تند آمار می‌دهند، اما زمانی که شما می‌روید و بررسی می‌کنید، می‌بینید اصلاً شدنی نیست. مگر یک شبه می‌شود برخی از کار‌ها را انجام داد.

وی یادآور شد: در دولت دوازدهم می‌گفتند چرا وقتی ۹۵ درصد طرح آماده است فلانی که الان دوره‌اش رو به اتمام است افتتاح‌اش نمی‌کند؟ چرا افتتاح نکرد؟ مگر می‌شود افتتاح کرد. اما الان مشاهده می‌کنید حتی طرحی با ۷۰ درصد پیشرفت هم طرح‌ها را افتتاح کردند که تا ۲ سال دیگر هم به اتمام نمی‌رسد، از این موارد هم زیاد داریم.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: این‌که بیاییم هفته آخر طرح‌هایی را افتتاح کنیم که نمی‌شود اگر آماده بود قبلش این کار را می‌کردند، مگر می‌شود یک شبه این همه طرح را آماده و افتتاح کرد و داد دست مردم؟ از همین رو من فکر می‌کنم عیار اسب زین شده در آینده نزدیک معلوم و مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: این صحبت‌ها هجمه به دولت است، دولت چهاردهم همین شرایط موجود را تحویل می‌گیرد، من کار به این دولت و دولت قبلی ندارم؛ پزشکیان و دولتش شرایطی را تحویل می‌گیرند که فردا مردم از آن مطالبه می‌کنند، دائماً گفته می‌شود همه چیز آماده است و شما ادامه بدهید، چه چیزی را ادامه بدهند؟

انارکی درباره این‌که مطرح می‌شود رشد اقتصادی در کشور ۵.۸ درصد است، آیا این رشد اتفاق افتاده است، عنوان کرد: اگر رشد اقتصادی ما ۵.۸ درصد بود که وضعیت کشور اینگونه نبود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها