تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
سلمان اسحاقی، عضو مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی مطرح کرد

رئیس‌جمهور به موضوع جمع‌آوری کارت سوخت ورود کند

سلمان اسحاقی، نماینده قائنات در مجلس نسبت به موج نارضایتی مردمی در پی جمع‌آوری ناگهانی کارت سوخت جایگاه‌داران هشدار داد و خواستار ورود رئیس جمهور به این موضوع شد.

کد خبر: ۱۷۰۰۵۹
۱۸:۲۲ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: نماینده قائنات در مجلس خواستار ورود هرچه سریع‌تر رئیس جمهور به موضوع جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌داران بدون اطلاع قبلی و ارائه علت درخصوص آن شد.

سلمان اسحاقی در گفتگو با رسانه خانه ملت، با اشاره به گزارش‌های متعدد واصله طی روز‌های اخیر مبنی بر جمع آوری کارت سوخت جایگاه‌داران سراسر کشور از سوی وزارت نفت، گفت: امروز نمایندگانی که برای بازدید میدانی به حوزه‌های انتخابیه خود رفته بودند، گزارش‌های متعددی مبنی بر جمع آوری کارت‌های سوخت جایگاه داران بدون اطلاع قبلی از طریق رسانه ها، دریافت کردند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مشکلات بسیاری که به دنبال این اتفاق ایجاد شد، عنوان کرد: در این میان برای متقاضیانی که کارت سوخت و یا سهمیه نداشتند، مشکلات زیادی ایجاد شد.

وی افزود: از پزشکیان رئیس جمهور کشور که مکررا در مباحث تبلیغات انتخاباتی خود به این نکته اشاره داشت که پیش از گرفتن هر تصمیمی، آن را با مردم در میان خواهیم گذاشت می‌خواهم هرچه سریع‌تر توضیحاتی درباره علت جمع آوری کارت‌های سوخت جایگاه داران ارائه کند.

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی در مجلس در پایان با بیان اینکه اگر این اقدام، تدبیر دولت چهاردهم برای پخش و پالایش سوخت است باید پیش از اجرا، مردم مطلع می‌شدند، تصریح کرد: از طرفی اگر این سوءمدیریت از سوی وزارت نفت بوده، اصرار بر ورود جدی ریاست جمهوری به این موضوع را داریم چرا که همه نمایندگان با بررسی میدانی متوجه شدند موج نارضایتی شدیدی میان مردمی که با مراجعه به جایگاه‌های سوخت، زمان زیادی معطل شده و موفق به دریافت سوخت نشدند، به وجود آمده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها