تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
باید از هرگونه درگیری پرهیز کنیم

عبدالعلی‌زاده: آنچه برای کشور اهمیت دارد، آرامش است

علی عبدالعلی‌زاده، رییس ستاد پزشکیان در جریان انتخابات گفت: ما جواب ترور را در دو جبهه باید بدهیم؛ اول اینکه کانال‌های جاسوسی صهیونیست‌ها و بیگانگان بدخواه را شناسایی کنیم و از بین ببریم، اینجور نمی‌شود که هر روز آن‌ها خواستند، بیایند و ترور کنند. در قدم دوم آنچه که برای کشور اهمیت دارد، آرامش است و ما باید از هرگونه درگیری پرهیز کنیم.

کد خبر: ۱۶۹۹۹۵
۱۱:۴۷ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳

عبدالعلی‌زاده: آنچه برای کشور اهمیت دارد، آرامش است

دیدارنیوز: رییس ستاد پزشکیان در انتخابات گفت: ما جواب ترور را در دو جبهه باید بدهیم؛ اول اینکه کانال‌های جاسوسی صهیونیست‌ها را از بین ببریم، در قدم دوم آنچه که برای کشور اهمیت دارد، آرامش است و ما باید از هرگونه درگیری پرهیز کنیم.

علی عبدالعلی‌زاده، رییس ستاد پزشکیان در جریان انتخابات در گفتگو با ایلنا، درباره ضرورت معرفی سریع‌تر کابینه بعد از ترور شهید هنیه، اظهار داشت: هنوز فرجه قانونی مانده است و هنوز فرصت قانونی دارند. ضرورتی برای معرفی سریع‌تر اعضای کابینه نیست. صهیونیست‌ها یک سنگی انداختند و در رفتند، ما داریم کارمان را می‌کنیم.

عملیات ایذایی ترور شهید هنیه در روند دیپلماسی دولت بی‌تاثیر نیست

وی در پاسخ به این سوال که اقدامات رژیم صهیونیستی چه میزان بر روند دیپلماسی دولت اثر دارد، گفت: این مدل عملیات ایذایی تاثیر دارد و بی‌تاثیر نیست، یک مقدار تاخیر و ابهام ایجاد می‌کند که آن هم رفع خواهد شد. به هر حال یک مقدار زمان از ما خواهد گرفت.

آنچه که برای کشور اهمیت دارد، آرامش است

عبدالعلی‌زاده در پاسخ به این سوال که چه ابزار دیپلماتیکی برای پاسخ به رژیم اشغال‌گر قدس در اختیار دولت چهاردهم قرار دارد، تصریح کرد: ما جواب ترور را در دو جبهه باید بدهیم؛ اول اینکه کانال‌های جاسوسی صهیونیست‌ها و بیگانگان بدخواه را شناسایی کنیم و از بین ببریم، اینجور نمی‌شود که هر روز آن‌ها خواستند، بیایند و ترور کنند. در قدم دوم آنچه که برای کشور اهمیت دارد، آرامش است و ما باید از هرگونه درگیری پرهیز کنیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها