تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

خانه کتاب دانشگاه افتتاح شد

جمال رحیمیان، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران در مراسم بازگشایی خانه کتاب دانشگاه، گفت: در سال‌های نخستین تأمین کتب درسی دانشگاهی به‌سختی انجام می‌شد.

کد خبر: ۱۶۹۹۳۰
۱۲:۰۳ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳

خانه کتاب دانشگاه افتتاح شد

دیدارنیوز: رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با بیان این‌که این سازمان در عرصه فرهنگی و حوزه چاپ و نشر کتاب جزو موفق‌ترین‌هاست، گفت: جهاد دانشگاهی از دهه ۶۰ تاکنون محل چاپ و نشر منابع علمی دانشگاهی بوده است.

به نقل از رسانه سازمان جهاد دانشگاهی تهران، جمال رحیمیان، در مراسم بازگشایی خانه کتاب دانشگاه، به‌مناسبت فرارسیدن چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی، با بیان این‌که جهاد دانشگاهی پس از انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌ها نخستین نهادی بود که منابع درسی دانشگاه‌ها را تأمین می‌کرد، در ادامه اظهار کرد: در سال‌های نخستین تأمین کتب درسی دانشگاهی به‌سختی انجام می‌شد.

وی، منابع علمی را عنصر اصلی دانشگاه‌ها برشمرد و افزود: جهاد دانشگاهی تاکنون بیش از ۱۵ هزار عنوان کتاب علمی، تأمین‌کننده نیاز جامعه دانشگاهی و مراکز پژوهشی چاپ و منتشر کرده که انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران در این بخش جزو برترین‌ها بوده است.

سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با بیان این‌که انتشارات این سازمان طی ۱۰ سال اخیر دارنده رتبه نخست نشر جهاد دانشگاهی به‌لحاظ کمی و کیفی بوده است، در ادامه خاطرنشان کرد: هم‌چنین کتاب‌های این انتشارات چند مرتبه نامزد کتاب سال و برخی نیز حائز رتبه در جشنواره‌های متعدد چاپ و نشر کتاب بوده است.

رحیمیان، انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران را محلی برای چاپ و نشر نویسندگان و اساتید جوان دانست و گفت: این سازمان در برخی حوزه‌ها نظیر دامپزشکی، ادبیات عرب، معماری و حوزه کارآفرینی مرجع علمی و پاسخگوی به‌روز بوده است.

وی، انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران محل رجوع بسیاری از اساتید دانشگاهی بوده است، در ادامه تصریح کرد: تراز مالی حوزه انتشارات همواره مثبت بوده است و سالانه ۱۰۰ عنوان کتاب در این انتشارات چاپ و منتشر می‌شود.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، بخش دوم فعالیت انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران را بخش توزیع و فروش برشمرد و افزود: که همکاران در این حوزه هم با پشتوانه معاونت پشتیبانی موفق بوده‌اند.

رحیمیان، با بیان این‌که انتشارات جهاد دانشگاهیدر سطح کشور با بیش از ۳۰ شعبه علاوه‌بر حوزه نشر فعالیت‌های ترویجی در حوزه کتاب و کتابخوانی را نیز در دست اجرا دارد، ادامه داد: در خانه کتاب دانشگاه افزون‌بر فروش کتاب رونمایی از کتب اساتید دانشگاه، برگزاری جلسات اساتید با دانشجویان برای معرفی کتاب خود و سایر فعالیت‌های ترویجی و… انجام می‌شود.

وی، از مسئول انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران خواست که در آینده نزدیک در ۵ حوزه موضوعی قطب نشر جهاد دانشگاهی شود و در ادامه خاطرنشان کرد: از ویژگی‌های این انتشارات آن است که کتب پس از داوری علمی توسط ۳ عضو هیئت علمی دانشگاه چاپ و منتشر می‌شود.

در ادامه مراسم، احمد آرش، مسئول انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران، موفقیت در امر چاپ و نشر را توفیق الهی برشمرد و اظهار امیدواری کرد که در آینده با گسترش فعالیت‌ها مثمرثمر واقع شوند.

وی، گسترش فعالیت در حوزه چاپ و نشر کتاب را مرهون حمایت و پشتیبانی مالی دانست و خاطرنشان کرد: با همکاری بخش پژوهشی هم امکان ارتباط با برخی شرکت‌ها شده است به‌عنوان مثال تاکنون با شرکت گاز استان خراسان‌رضوی قرارداد منعقد شده و با سازمان ملی نقشه‌برداری در حال انعقاد قرارداد هستیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
پرطرفدارترین ها