تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
نرخ ارز در ایران

حرکت الاکلنگی دلار

قیمت دلار روز دوشنبه با رشد ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومانی معامله شد. این اسکناس در سومین روز هفته در پله‌های پایانی کانال ابتدایی کریدور ششم قرار گرفت.

کد خبر: ۱۶۹۸۸۷
۱۸:۱۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

حرکت الاکلنگی دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار در سومین روز هفته با افزایش ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومانی بازگشایی شد و در کریدور ششم پیشروی کرد. رشد قیمت اسکناس دلار با اهرم اخبار نامساعد سیاسی و احتمال افزایش تنش در منطقه خاورمیانه رخ داده است.

قیمت دلار روز دوشنبه با رشد ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومانی معامله شد. این اسکناس در سومین روز هفته در پله‌های پایانی کانال ابتدایی کریدور ششم قرار گرفت. دلار اکنون با کانال دوم کریدور مذکور فقط ۲۰۰ تومان فاصله دارد. این اسکناس در روز‌های اخیر متاثر از رشد تقاضا در روند افزایشی قرار گرفته و با تهدید‌ها و اقدامات امنیتی سیاست‌گذار ریتم نزولی گرفته است.

معامله‌گران بازار اخبار مربوط به خاورمیانه را عامل تلاطمات بازار ارز می‌دانند.

پیش بینی قیمت دلار

فعالان بازار ارز، افزایش تقاضا را دلیل ریتم صعودی دلار در روز دوشنبه می‌دانند و معتقدند بازار اخبار و شایعات داغ است و چنین خبر‌هایی عده‌ای را فروشنده یا خریدار می‌کند و برخی نیز دست از معامله می‌کشند، اما این روند موقتی است.

در بازار پشت خطی اخبار ضدونقیضی از پاسخ احتمالی ایران به رژیم صهیونیستی و هشدار‌های سازمان هواپیمایی در خصوص امکان لغو پرواز‌های داخلی و خارجی دست به دست می‌شود.

گفتنی است روز یکشنبه روزنامه الجریده کویت با انتشار گزارشی به نقل از یک مقام عضو شواری عالی امنیت ملی ایران مدعی شد یک هیات آمریکایی با میانجی‌گری عمان به تهران سفر کرده است. در این گزارش آمده هیات آمریکایی حامل پیام دعوت رهبران جمهوری اسلامی به آرامش و خویشتن‌داری در مقابل رخداد‌های اخیر است.

به نظر می‌رسد در صورتی که سیگنال مساعدی روانه بازار‌ها شود یا اوضاع سیاسی از وخامت روز‌های اخیر فاصله بگیرد، ریتم دلار تا کف کریدور ششم برمی‌گردد، اما امکان برگشت قیمت به کریدور پنجم بعید به نظر می‌رسد.

تتر کانال ۶۲ هزار تومانی را از دست داد

قیمت درهم روز دوشنبه با کاهش ۳۰۰ تومانی بازگشایی شد و در محدوده ۱۶ هزار و ۴۲۰ تومانی قرار گرفت، اما در ادامه معاملات اندکی افزایش داشت و به قیمت ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسید. قیمت تتر روندی برخلاف درهم طی کرد و در ابتدای معاملات روز دوشنبه با افزایش ۲۰۰ تومانی در کانال ۶۲ هزار تومانی قرار گرفت، اما در ادامه کاهشی شد و در سطح ۶۱ هزار و ۸۵۰ تومانی ایستاد.

پوند انگلیس روی قیمت ۷۷ هزار و ۲۹۰ تومانی معامله شد و قیمت یورو روی رقم ۶۶ هزار و ۳۲۰ تومانی ایستاد.

شایان ذکر است اسکناس دلار با رقم ۴۸ هزار و ۳۴۵ تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۴ هزار و ۳۵۳ تومانی عرضه شد و تغییر قیمت پیدا نکرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور