شرکت ماپرا فعال بخش فناوری که در چند سال اخیر نرم افزار رستوران کاملی را به مشتریان ایران و چند کشور دیگر ارائه کرده است، موفق شد برای نخستین بار در کشور، فناوری KDS را نیز در کنار سیستم خود توسعه داده و عرضه کند.
دیدارنیوز ـ سرویس اقتصادی: در حال حاضر صنعت رستوران به شکلی که در گذشته و به طور سنتی مدیریت میشد نیست؛ در عصری که فناوریهای بروزی همچون هوش مصنوعی در حال جایگزینی با انسان است نمیتوان با مدیریت سنتی و قدیمی جایگاهی در بازار داشت. یک مدیر موفق امروز میبایست همسو با فناوریهای نوین به رقابت بپردازد تا سهم بازار خود را از دست ندهد. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با فناوریهای روز اکوسیستم صنعت غذا آشنا کنیم.
همان طور که میدانیم، در حال حاضر حدود ۶۰ درصد رستورانهای امریکا از فناوری KDS (Kitchen Display System) یا سیستم آشپزخانه هوشمند استفاده میکنند. این هفته پیرو گزارشی که از نمایشگاه ایران هورکا (صنعت رستوران، کافی شاپ، کترینگ، بیکری و ...) از تاریخ ۱۰ الی ۱۳ مرداد ماه سال ۱۴۰۳ به دست ما رسید، دو فناوری جدید از جمله KDS در حوزه نرم افزار برای اولین بار در ایران معرفی و رونمایی شد.
شرکت ماپرا فعال بخش فناوری که در چند سال اخیر نرم افزار رستوران کاملی را به مشتریان ایران و چند کشور دیگر ارائه کرده است، موفق شد برای نخستین بار در کشور، فناوری KDS را نیز در کنار سیستم خود توسعه داده و عرضه کند. این شرکت که پیش تاز فناوری در اکوسیستم صنعت غذاست با محصول جدید خود مزایای متعددی را به صنعت رستوران داری وارد کرده است.
به نقل از مدیرعامل این شرکت، مریم یارمحمدی سیستم KDS که نمایشگر دیجیتال سفارشها در آشپزخانه است، جایگزین تیکتهای کاغذی و پرینترهای حرارتی میشود. این سیستم به خوبی امکان مدیریت سفارش ها، کنترل فرایند آماده سازی غذا، مانیتور سفارشهای آماده شده را فراهم میکند و در نهایت در خدمت افزایش آرامش مهمانان برای دریافت به موقع، مطلوب و بدون اشکالِ سفارش است. دیگر هیچ غذایی لابه لای کاغذیهای روغنی رستوران دیر نمیشود یا اشتباه به دست مشتری نمیرسد.
از دیگر مزایای این فناوری، افزایش کارایی و نظم در آشپزخانه رستوران، حذف دردسرهای کابل کشی و خرابی درایورهای پرینترها، رهایی از چالش اتمام رولهای کاغذی و عدم نیاز به صرف هزینه زیاد برای خرید این رولها است.
از آنجا که ماپرا سیستم KDS را یکپارچه با نرم افزار ابری مدیریت رستوران خود ارائه میکند، حتی در هنگام قطع برق هم دچار سردرگمی در فرایندهای آشپزخانه نخواهید شد.
همچنین، مدیر توسعه کسب و کار ماپرا خبر داد: ماپرا موفق شده با شناسایی یکی دیگر از چالشهای بزرگ صنعت رستوران یعنی کنترل هزینه و مهندسی منو، نرم افزار کاست کنترل (Cost Control) را وارد بازار کند. به گفته مجید مرادی این نرم افزار از پیش از راه اندازی تا در تمام طول مسیر به عنوان مشاوری هوشمند در کنار سرمایه گذاران و مدیران صنعت غذا است و برای رسیدن به نقطه سر به سر و افزایش سودآوری به کمک تحلیل دادهها رهنمودهایی هوشمندانه در لحظه ارائه میدهد.
مجید مرادی افزود: تمامی این فناوریها در کنار سیستم حسابداری رستوران، منو آنلاین و سایت اختصاصی، باشگاه مشتریان و کمپینهای افزایش فروش تا انبارداری، کنترل موجودی و بهای تمام شده در نرم افزار ابری ماپرا یکپارچه است. این مزیتها و ارائه نوآوریهای بروز از عوامل تاثیر گذار در رشد ۴۰۰ درصدی ماپرا در سال ۱۴۰۲ بوده است.
وی ادامه داد: علیرغم همه پیشرفتهایی که در صنعت رستوران تجربه کرده ایم، ما تنها یک دهم کشوری مانند ترکیه رستوران داریم و جای کار بسیاری در این صنعت وجود دارد.
این گزارش خلاصهای بود از آنچه در نمایشگاه ایران هورکا در این شرکت نوآور رونمایی شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید به پایگاه ماپرا به آدرس زیر مراجعه کنید.
گزارش عکس؛ حضور ماپرا در نمایشگاه ایران هورکا را ببینید