تیتر امروز

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد

این صد و بیست و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم
در گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با یک فعال رسانه‌ای مطرح شد

داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم

داریوش سجادی، فعال رسانه‌ای در برنامه «اقتصاد پلاس» در رسانه دیدارنیوز گفت: پایگاه اجتماعی نظام امروز دیگر همچون سال ۵۷ نیست.
سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دو تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سعید شریعتی»، فعال سیاسی و «رحمن قهرمان‌پور»، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها...
در جلسه عصر امروز هیات دولت مطرح شد

درخواست رئیس‌جمهور از مردم برای حداکثر صرفه‌جویی در مصرف برق

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری با بیان اینکه همه ظرفیت‌ها برای تولید برق به کار گرفته شده و ادارات حداکثر صرفه‌جویی را داشته باشند، از مردم خواست که حداکثر صرفه‌جویی را در مصرف برق داشته باشند.

کد خبر: ۱۶۹۸۳۹
۲۱:۵۴ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

درخواست رئیس‌جمهور از مردم برای حداکثر صرفه‌جویی در مصرف برق

دیدارنیوز: رئیس جمهور ضمن تاکید بر به کارگیری تمام ظرفیت‌های نیروگاهی کشور برای تولید و تامین پایدار برق و نیز اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع در این زمینه، به همه وزارتخانه‌ها و ادارات دستور داد تا همه اقدامات لازم برای کاهش مصرف انرژی را انجام دهند.

جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه با حضور مسعود پزشکیان و با دستور کار بررسی راهکار‌های مدیریت مصرف انرژی در پی بروز گرمای بی‌سابقه در کشور برگزار شد.

در این جلسه مسعود پزشکیان ناظر به گزارش وزیر نیرو درباره میزان تولید و مصرف برق، با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف برای عبور از چالش افزایش بی‌سابقه دمای هوای کشور در روز‌های پیش‌رو، بر به کارگیری تمام ظرفیت‌هایی نیروگاهی کشور برای تولید و تامین پایدار برق تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین ضمن دستور به همه وزارتخانه‌ها و ادارات برای کاهش مصرف انرژی و همچنین اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع، از مردم خواست در مصرف برق حداکثر صرفه‌جویی را داشته باشند.

در ابتدای این جلسه محرابیان وزیر نیرو در گزارشی تفصیلی به میزان تولید و مصرف برق و چالش‌های پیش‌روی کشور در این زمینه در پی ثبت رکورد‌های منطقه‌ای و جهانی در افزایش دما به‌ویژه در هفته جاری پرداخت و گفت‌: در کشور ما به ازای هر یک درجه افزایش دما، ۱۸۰۰ مگاوات به مصرف برق کشور اضافه می‌شود و در شرایطی که امسال در اغلب کشور‌های دنیا شاهد نقصان در تامین برق و قطعی‌های مکرر برق بوده‌ایم، بحمدالله با برنامه‌ریزی‌های دقیق صورت گرفته در مدیریت مصرف تا کنون در تامین برق پایدار مشکل جدی نداشته‌ایم.

وزیر نیرو با بیان اینکه در طی ۱۰ سال گذشته رشد مصرف برق کشور به طور متوسط حدود ۴ درصد بوده، در حالی که تنها در سال جاری ما شاهد رشد ۹ درصدی مصرف بوده‌ایم، افزود‌: نکته مهم این است که کمینه دما نیز به شدت رشد کرده است.

محرابیان افزود: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه دمای هوا به اوج خواهد رسید و استان‌های مرکزی کشور از جمله تهران نیز دمای حدودا ۴۵ درجه‌ای را تجربه خواهند کرد که در چنین درجه حرارتی علاوه و بر تامین سلامت مردم، تامین و توزیع برق نیز به شکل ویژه‌ای اهمیت می‌یابد که نیازمند همراهی جدی مردم و مدیریت مصرف است.

در بخش دیگری از جلسه امروز هیئت دولت، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور ضمن قدردانی از تلاش‌ها و خدمات معاونین رئیس جمهور در دولت سیزدهم، برای پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه، قائم‌پناه معاون اجرایی، ظریف معاون راهبردی، دبیری معاون پارلمانی و امور مجلس و طیب‌نیا مشاورعالی رئیس جمهور در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
پرطرفدارترین ها