تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
معاون هواشناسی بوشهر خبر داد

گرمای ۵۰ درجه در شهرهای جنوبی بوشهر

زهرا راستگو، معاون پیش‌بینی و توسعه اداره کل هواشناسی استان بوشهر اعلام کرد: دمای هوا در برخی شهر‌های جنوبی استان در مرز ۵۰ درجه قرار گرفت.

کد خبر: ۱۶۹۷۷۴
۲۱:۱۰ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳

بوشهر

دیدارنیوز: معاون پیش‌بینی و توسعه اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: دمای هوا در برخی شهر‌های جنوبی استان در مرز ۵۰ درجه قرار گرفت.

زهرا راستگو اظهار کرد: ایستگاه‌های هواشناسی در ۲۴ ساعت گذشته دمای هوا شهر‌های جنوبی استان از جمله دیر و کنگان را در مرز ۵۰ درجه ثبت کرده‌اند.

وی دمای ۱۴ شهر استان بوشهر را بالای ۴۰ درجه اعلام و بیان کرد: گرم‌ترین دمای هوا در دیر و کنگان با ۴۹ درجه ثبت شده و پس از آن شبانکاره و آب‌پخش بالای ۴۷ درجه بوده است.

معاون پیش‌بینی و توسعه اداره کل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به میزان رطوبت و شرجی هوای استان بوشهر گفت: بیشترین رطوبت هوا در عسلویه ۷۹ و بوشهر ۷۴ درصد بوده و میزان شرجی در دیگر شهر‌های ساحلی استان بوشهر زیر ۷۰ درصد ثبت شده است.

راستگو از مواج شدن خلیج‌فارس خبر داد و اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی، با تداوم وزش باد شمال غربی تا یکشنبه سواحل استان بوشهر متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه از روز دوشنبه تا پایان هفته با جنوبی شدن جریانات، شرجی و غبار محلی مورد انتظار است گفت: با افزایش سرعت وزش باد طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری سواحل استان متلاطم خواهد بود.

معاون پیش‌بینی و توسعه اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزایش ناپایداری در ارتفاعات جنوبی افزایش ابر و وقوع رگبار و رعد و برق را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: اکنون جهت وزش باد در استان بوشهر غالباً شمال غربی تا غربی با سرعت تا ۵۴ کیلومتر در ساعت در خلیج‌فارس پیش‌بینی شده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير