تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس مطرح کرد

ترور هنیه محکوم به مجازات سخت است

احمد جباری، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی درباره ترور اسماعیل هنیه گفت: اقدام رذیلانه ترور شهید هنیه نشان دهنده عمق خفت اسرائیل است که محکوم به مجازات سخت خواهد بود.

کد خبر: ۱۶۹۶۲۰
۱۶:۴۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳

ترور هنیه محکوم به مجازات سخت است

دیدارنیوز: رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی گفت: اقدام رذیلانه ترور شهید هنیه نشان دهنده عمق خفت اسرائیل است که محکوم به مجازات سخت خواهد بود.

احمد جباری، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس گفت: اقدام ددمنشانه و رذیلانه ترور شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، نشان از عمق خفت رژیم سفاک صهیونیستی در شکست‌های پی در پی در نبرد با مجاهدان فلسطینی بوده و محکوم به مجازات سخت است.

وی افزود: رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونیستی با این اقدام نابخردانه خود گمان می‌برد که با ترور و به شهادت رساندن مجاهدان فلسطینی می‌تواند بر درماندگی و استیصال خود در مواجهه با مقاومت فلسطین، در عرصه بین‌المللی سرپوش نهد، اما این اقدامات بزدلانه نشان از افول و نزدیکی پایان این رژیم اشغالگر و تروریست است.

رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا اقدام به ترور رئیس دفتر سیاسی حماس که به عنوان مهمان در کشور عزیزمان ایران اسلامی حضور داشتند با توجه با فرمایشات رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیت ایشان مستلزم مجازاتی سخت و پشیمان کننده است و محکوم است.

وی تصریح کرد: اینک رژیم غاصب صهیونیستی باید بداند که این خوی شیطانی و درندگی آنان در به شهادت رساندن مجاهدان فلسطینی از بارزترین جنایات تاریخ جهان است و مردم مظلوم فلسطین مصمم‌تر از گذشته در راه مبارزه با ظلم و اشغالگری‌های آنان خواهند ایستاد.

جباری تاکید کرد: لذا با تسلیت و تبریک شهادت شهید اسماعیل هنیه محضر رهبر معظم انقلاب و تمامی مسلمانان و آزادی خواهان جهان، بویژه مردم مظلوم و جبهه مقاومت فلسطین، هم‌دردی خود با مردم مظلوم و داغدیده فلسطین را اعلام می‌داریم و پیروزی مقاومت فلسطین در برابر رژیم دیو صفت صهیونیستی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی