تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
دیدار سخنگوی انصارالله یمن با رئیس جمهور

پزشکیان: باید بساط ظلم به مسلمانان برچیده شود

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان گفت: با همکاری کشور‌های اسلامی باید بساط ظلم به مسلمانان برچیده شود.

کد خبر: ۱۶۹۵۱۲
۱۰:۰۰ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳

پزشکیان: باید بساط ظلم به مسلمانان برچیده شود

دیدارنیوز: رئیس جمهور در دیدار رئیس هیئت مذاکره کننده دولت یمن تاکید کرد که بساط ظلم به مسلمانان باید برچیده شود.

مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه در دیدار «محمد عبدالسلام» سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن که به منظور شرکت در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به ایران سفر کرده است، ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی و همکاری همه کشور‌های اسلامی، بساط ظلم به مسلمانان پایان یابد.

رئیس جمهور ارتباط میان ایران و یمن را متکی بر اعتقادات و فرهنگ مشترک و خدشه‌ناپذیر توصیف و تصریح کرد: اقدامات یمن در حمایت از ملت فلسطین بسیار مهم و موثر بوده و به وضوح رژیم صهیونیستی و حامیانش را تحت فشار گذاشته است. ایستادگی ملت یمن در برابر فشار‌ها و دشمنی‌های مستکبرین نیز بسیار ارزشمند و قابل ستایش است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه روابط و همکاری‌های میان ایران و یمن پس از این نیز قوی‌تر از قبل ادامه خواهد یافت، افزود: وحدت و انسجام، قدرت کشور‌های اسلامی را تقویت می‌کند و اگر همه کشور‌های اسلامی همراه و هماهنگ باشند، چشم طمع دشمنان از ملت‌های اسلامی به طور کامل برداشته خواهد شد.

«محمد عبدالسلام» سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن نیز در این دیدار روابط فیمابین ایران و یمن را گسترده و ریشه‌دار دانست و اظهار داشت: اشتراکات دیرپای ایران و یمن باعث شکل‌گیری روابطی استوار میان دو طرف شده است.

رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن با بیان اینکه یمن موضعی شرافتمندانه در دفاع از ملت مظلوم فلسطین و نیز منافع همه امت اسلامی اتخاذ کرده و همین مسئله باعث تغییر نگاه دشمنان به یمن به عنوان یک نیروی تاثیرگذار بر تحولات منطقه شده است، گفت: موضع قدرت امروز یمن بعد از لطف و عنایت خدا و ایستادگی رهبری و ملت یمن، مرهون همبستگی و حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران است. امیدوارم همکاری‌های ما در راستای تامین منافع متقابل بیش از پیش گسترش یابد.

محمد عبدالسلام خاطرنشان کرد: یمن هماهنگی و هم‌افزایی با ایران را در عرصه‌های مختلف با هدف مقابله با چالش‌های مشترک ادامه خواهد داد. امروز یمن توان مقابله با چالش‌هایی را دارد که شاید کشور دیگری چنین توانی نداشته باشد و این راه ملت یمن منبعث از ایمان به ارزش‌ها و انگیزه‌های والای مردم این کشور است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها