تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مشکلات کشور بازهم گردن قبلی‌ها افتاد!

مخبر: نمی‌شود عقب افتادگی ۱۰ ساله را طی دو سال به نقطه مطلوب رساند

محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری در روزهای پایانی دولت سیزدهم بار دیگر مشکلات شدید اقتصادی و .. را گردن دولت قبل انداخت و گفت: چه کسی خوشش بیاید چه بدش باید باید بگوییم که تقریبا ۱۰ سال بخش‌های توسعه کشور دچار نقص‌های جدی شد و نمی‌شود که عقب افتادگی ۱۰ ساله را طی دو سال به نقطه مطلوب رساند.

کد خبر: ۱۶۹۳۴۹
۱۱:۰۲ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳

مخبر

دیدارنیوز: سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه «امیدوارم مسیری که در خصوص توسعه حمل و نقل در کشور انتخاب شده که مهمترین بستر توسعه متوازن کشور و ابزار استفاده از موقعیت جغرافیایی کشور است، در دولت جدید نیز طی شود»، عنوان کرد: به عنوان دولت حتماً آمادگی داریم که هر پشتیبانی را که برای موفقیت دولت جدید لازم باشد، انجام دهیم.

محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری صبح شنبه - ۶ مرداد ۱۴۰۳ - در مراسم افتتاح همزمان طرح‌های حوزه راه و شهرسازی اظهار کرد: رئیس جمهور شهیدمان به درستی موضوع توسعه حمل و نقل در کشور را بستر اصلی توسعه کشور تشخیص دادند؛ ما کشوری پهناور هستیم که حداقل با ۱۵ کشور همسایه ایم و حمل و نقل ظرفیت و امکان بزرگی برای رشد توسعه و اشتغال کشور است.

وی با تقدیر از اقدامات انجام شده در وزارت راه و شهرسازی گفت: یکی از بزرگترین و مهم‌ترین علاقه‌های کشور‌های منطقه و نقطه پیگیری آن‌ها برای تعامل با ایران در حوزه ترانزیت است؛ بنابراین بیشترین فشار‌ها در این حوزه بود و انصافاً نیز در این زمینه کار شد. چه کسی خوشش بیاید چه بدش باید باید بگوییم که تقریباً ۱۰ سال بخش‌های توسعه کشور دچار نقص‌های جدی شد و نمی‌شود که عقب افتادگی ۱۰ ساله را طی دو سال به نقطه مطلوب رساند؛ با این حال مسیری که توسط رئیس جمهور شهید و عزیزمان انتخاب شد مسیر درستی بود که وقت کافی بر روی آن گذاشته شد و مقام معظم رهبری نیز با عنایت در این خصوص رفتار کردند و به نظرم اتفاقات خوبی در حال وقوع است.

سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به افتتاح ترمینال جدید فرودگاه ایلام و برخی پروژه‌های دیگر در حوزه راه و شهرسازی به طور هم‌زمان، عنوان کرد: پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شود از جمله مسائلی هستند که اگر این اتفاق نمی‌افتاد برای مردم زحمت ایجاد می‌شد؛ بالاخره مردم ما به اربعین عشق می‌ورزند و علاقه فوق العاده‌ای دارند همچنین مردم سایر کشور‌ها علاقه بسیاری برای زیارت بارگاه امام رضا (ع) دارند. اینکه ما بتوانیم پرواز‌ها به ایلام را تا ۱۴۸ پرواز در هفته افزایش دهیم مسئله بسیار مهمی است.

مخبر در ادامه با تقدیر از اقدامات انجام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی در برگزاری مراسم حج امسال تاکید کرد: قضیه حج در حال تبدیل شده به موضوعی نگران‌کننده بود چرا که در صورتی که زوار در عربستان می‌ماندند، گرمای شدید و نزدیکی به ایام محرم می‌توانست مسئله ایجاد کند و واقعاً مردم بعد از اعمال حج حوصله‌شان کم می‌شود؛ چرا که اعمال حج جزو سنگین‌ترین اعمال عبادی است. من صمیمانه تشکر می‌کنم چرا که مسئله حج و بازگشت آن‌ها به کشور به خوبی حل و نگرانی‌ها برطرف شد.

وی تصریح کرد: امیدوارم مسیری که در خصوص توسعه حمل و نقل در کشور انتخاب شده که مهمترین بستر توسعه متوازن کشور و ابزار استفاده از موقعیت جغرافیایی کشور است، در دولت جدید نیز طی شود. به عنوان دولت حتماً آمادگی داریم که هر پشتیبانی را که برای موفقیت دولت جدید لازم باشد، انجام دهیم. این از نقاط مثبت دولت آقای رئیسی است که امروز که تقریباً به روز‌های آخر دولت نزدیک می‌شویم تشکیلات دولت مانند روز‌های نخست در حال فعالیت است؛ امیدواریم خداوند رفاه و آسایش مردم را رقم بزند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر