تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
معاون وزیر صمت می‌گوید ما نبودیم

گرانی محصولات ایران‌خودرو؛ چه‌کسی مجوز افزایش قیمت داد؟!

از شب گذشته (چهارشنبه) مدیران گروه صنعتی ایران‌خودرو در ابلاغیه‌ای از افزایش رسمی قیمت شش محصول خود خبر داده‌اند، اما احمد آقایی، معاون وزیر صمت می‌گوید مجوزی برای افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو نداده‌ایم!

کد خبر: ۱۶۹۲۹۴
۱۸:۲۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳

محصولات ایران‌خودرو؛ چه‌کسی مجوز افزایش قیمت داد؟!

دیدارنیوز: در پی اعمال و ابلاغ افزایش قیمت شش محصول گروه صنعتی ایران‌خودرو توسط این شرکت، معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت، ضمن تاکید بر اینکه افزایش قیمت مورد درخواست شرکت‌های خودرویی بوده و همچنان در مراحل بررسی و تشریفات قانونی است؛ اما تا این لحظه، هیچگونه مجوز و ابلاغ رسمی در خصوص افزایش قیمت‌ها به این شرکت و همچنین سایپا داده نشده است.

مطلب مرتبط:

قیمت جدید ۶ محصول ایران‌خودرو؛ پژو ۲۰۷ چند؟ +عکس

در حالیکه شب گذشته (چهارشنبه) مدیران گروه صنعتی ایران‌خودرو در ابلاغیه از افزایش رسمی قیمت شش محصول خود خبر داد، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وجاهت قانونی اعمال این افزایش قیمت را رد کرده و به تاکید صریح معاون صنایع حمل‌ونقل این وزارتخانه هنوز وزارت صمت مجوز افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو را ابلاغ نکرده است.

گفتنی است که از دی ماه سال گذشته، مسئولیت ابلاغ و اعلام قیمت محصولات خودروسازان براساس آنچه که سازمان حمایت بررسی و تایید می‌کند، به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است.

در پی ابلاغیه گروه صنعتی ایران‌خودرو در رابطه با قیمت جدید محصولات این شرکت، احمد آقایی- معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت، تصریح کرد: ایران‌خودرو درخواست خود مبنی بر افزایش قیمت محصولات در راستای اصلاح و به‌روزرسانی قیمت‌ها را به وزارت صمت اعلام کرده‌اند که این درخواست در حال بررسی است و تشریفات قانونی آن بایستی انجام شود؛ بنابراین تا این لحظه هیچ ابلاغ رسمی به ایران‌خودرو یا سایپا در رابطه با افزایش قیمت این خودروسازان در سال جاری که ناشی از محاسبات و هزینه‌ها و... باشد نداشتیم و در حقیقت، هنوز مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت را ندارد.

خودروسازان مونتاژی افزایش قیمت نداشته‌اند؛ تغییر بر مبنای حقوق گمرکی اتفاق افتاده است

وی در رابطه با افزایش قیمت اعمال شده در محصولات خودروسازان مونتاژی که منجر به اعتراض مشتریان نیز شده است، شفاف‌سازی کرد: موضوع به ٢۴ دی ماه سال گذشته مربوط می‌شود که به دلیل تغییرات در حقوق گمرکی مورد درخواست قرار گرفته بود؛ بنابراین ما بر مبنای آن، تغییرات را براساس تغییر حقوق ورودی اعلام کردیم.

آقایی خاطرنشان کرد: بنابراین هیچگونه افزایش قیمتی ایجاد نشده و صرفاً اگر تغییر قیمتی هم بوده است، از جهت تغییر حقوق ورودی بوده که به تصویب هیات وزیران رسیده است. تغییرات قیمتی که بطور مثال محصولات گروه صنعتی یکی از خودروسازان مونتاژی (مدیران‌خودرو) اعمال کرده است، تنها ناشی از تغییرحقوق ورودی و حقوق گمرکی بوده که خودروساز به گمرک اعلام کرده و آن میزان تغییر که مصوبه و مورد تایید هیأت دولت بوده، بر روی قیمت خودرو محاسبه و اعمال شده است؛ بنابراین افزایش قیمت ناشی از دستمزد و سایر موارد اعمال نشده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر