تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
با حضور اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید

کارگاه آموزشی ضمن خدمت کارکنان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد

اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید، به دعوت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کارگاه آموزشی ضمن خدمت کارکنان برای بیش از ۳۰ نفر از روسای ادارات، معاونت‌ها، مدیران و کارشناسان با رتبه‌های آکادمیک و تجربه‌های علمی این وزارتخانه را برگزار کرد.

کد خبر: ۱۶۹۲۵۷
۲۱:۵۱ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳

موسسه خیریه

دیدارنیوز: دکتر اشکان تقی پور کارگاه علمی دو روزه‌ی نظری و عملی «حمایت طلبی» را در سطح یک مدیران، معاونان و کارشناسان وزارتی وزارت تعاون، رفاه و امور اجتماعی در حوزه‌ی آسیب‌های اجتماعی کشور برگزار کرد.

اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیات مدیره مجمع خیرین کشور، به دعوت وزارت تعاون، کار و رفاه، اجتماعی کارگاه آموزشی ۱۶ ساعته‌ی ضمن خدمت کارکنان برای بیش از ۳۰ نفر از روسای ادارات، معاونت‌ها، مدیران و کارشناسان با رتبه‌های آکادمیک و تجربه‌های علمی این وزارتخانه را با حضور مدیر کل دفتر آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار کرد.

موسسه خیریه

روزهای ۲ و ۳ مردادماه ۱۴۰۳ کارگاه آموزشی با موضوع «حمایت طلبی در سازمان‌های اجتماعی» با اهداف رفتاری «دست یابی به روش‌های حمایت طلبی و قدرت تحلیل درباره‌ی موضوعات مرتبط مورد بحث» توسط اشکان تقی پور در وزارت تعاون، کار، رفاه امور اجتماعی برگزار شد.

در این کارگاه دو روزه و ۱۶ ساعته کارشناسان، مدیران و معاونان مدیریت آسیب‌های اجتماعی و بخش‌های اجتماعی و فرهنگی وزارتی و همچنین هادی بهداد، مدیر کل دفتر آسیب‌های اجتماعی وزارت نعاون، کار و رفاه اجتماعی حضور داشتند.

موسسه خیریه

مباحثی مانند؛
۱. آشنایی با حمایت طلبی و کاربرد‌های آن
۲. تعریف اهداف و مسئله مناسب حمایت طلبی
۳. تحلیل ذینفعان
۴. تشکیل ائتلاف
۵. طراحی پیام و انتقال آن

رئوس مطالب این کارگاه عالی آموزشی بود که مبتنی بر رفرنس‌ها و تجربیات ملی، منطقه‌ای و جهانی به شکل نظری و عملی تدریس شد و از تجربیات و اطلاعات آکادمیک و میدانی معاونان، مدیران و کارشناسان این حوزه نیز علاوه بر رفرنس‌های آکادمیک ملی و بین المللی، در برگزاری کارگاه استفاده شد.

موسسه خیریه

اشکان تقی پور، عضو هیات مدیره شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه، درباره‌ی لزوم تبیین و ادراک علمی و عملی کامل «حمایت طلبی» نه تنها از سوی مدیران، معاونان و کارشناسان سطح یک آسبب‌های اجتماعی در وزارت تعاون و رفاه اجتماعی بلکه بر لزوم درک آن در تمامی ساختار‌های مرتبط با فعالیت اجتماعی و مدیریتی تاکید کرد.

اشکان تقی پور درک لزوم تبیین این موضوع را از منظر شخصی و اجتماعی خود در تلفیق پژوهش‌ها و مباحث نظری و معرفتی تحصیلات مقاطع عالی فرهنگ و تمدن باستانی در دوره‌ی کارشناسی ارشد، دکتری و پست دکتری مدیریت خویش با تجربیات زیسته‌ی میدانی خردمحور کاری مستمر دو دهه‌ای ملی و بین المللی در حوزه‌ی کاهش آسیب‌های اجتماعی، آموزش و توانمندسازی دانست.

چهره ماندگار مدرسه سازی کشور و معتمد و عضو شورای مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان تهران، مبحث «حمایت طلبی» را راهبردی کارآمد در حل بسیاری از مشکلات کشور نه تنها در حوزه‌ی آسیب‌های اجتماعی بلکه مسایل مرتبط با کارکرد سازمان‌های مردم نهاد، تشکل‌های اجتماعی، جوامع خیریه و مدیران کشور در حوزه‌های غیردولتی و دولتی دانست.

در پایان این کارگاه دو روزه جلسه با حضور اشکان تقی پور و هادی بهداد، مدیر کل آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، رفاه و امور اجتماعی در خصوص هم‌افزایی و همکاری تبادل تجربه و تسهیل گری در مباحث پژوهشی و اجرایی مرتبط با کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل و مباحث مرتبط با کودکان کار برگزار شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر