تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خداحافظ رفیق

«سعید راد» روی دست هنرمندان تشییع شد/ حضور پرسپولیسی‌ها و انتقاد از غیبت بازیگران جوان +ویدیو

سعید راد، بازیگر سینمای ایران برای آخرین بار با سینماگران، دوستان و دوستدارانش در خانه سینما شماره ۲ خداحافظی کرد و رهسپار خانه ابدی‌اش شد.

کد خبر: ۱۶۹۲۰۵
۱۰:۰۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳

«سعید راد» روی دست هنرمندان تشییع شد

دیدارنیوز: سعید راد اول مردادماه در آستانه ۸۰ سالگی درگذشت. در حالی که نگاه راد دختر او در گفت‌وگویی اعلام کرد که برای پدرش دعا کنند و از وخامت اوضاع جسمانی بازیگر فراموش‌نشدنی سینمای ایران گفت.

این بازیگر پیشکسوت شهریور سال گذشته در منزل و به‌دنبال یک زمین‌خوردگی دچار مصدومیت شده بود و پس از مراجعه به بیمارستان مورد عمل جراحی قرار گرفت. بعد از بیمارستان مرخص شد و در منزل استراحت می‌کرد و بعد از یک ماه توانست با واکر راه برود.

روند بهبودی او ادامه داشت تا اینکه مجدداً مشکل گذشته به‌دلیل اینکه پروتز مورد استفاده به‌خوبی در کمرش قرار نگرفت و بعد از مراجعه به بیمارستان عمل جراحی انجام شد، مدت هشت هفته فیزیوتراپی مداوم انجام می‌شد، اما متأسفانه علی‌رغم فیزیوتراپی‌ها دیگر سعید راد توانایی راه‌رفتن پیدا نکرد.

به‌مرور از اواخر سال گذشته مشکلات دیگری همچون عفونت ریه و مثانه نیز به مشکلات راه‌رفتن او اضافه شد و علی‌رغم مخالفت خانواده، با رضایت خودش مورد عمل جراحی قرار گرفت، اما متأسفانه عمل موفقیت‌آمیز نبود.

نهایتاً سعید راد تنها سه ماه مانده به آغاز هشتادسالگی‌اش درگذشت.

کار‌های بعد از انقلاب این بازیگر پیشکسوت، جملگی دفاع‌مقدسی و ارزشی‌اند. از «مرز» با داود رشیدی تا «عقاب‌ها» «دوئل»، «گیرنده»، «چ» و «پایان خدمت» و در تلویزیون هم فقط سه کار در کارنامه‌اش دارد؛ یکی «در چشم باد» مسعود جعفری‌جوزانی و یکی هم «سرزمین کهن» کمال تبریزی؛ اما «ترور خاموش» مسیر تازه فعالیت حرفه‌ای سعید راد است؛ هم به‌دلیل نقشی متفاوت و هم به‌خاطر حضور شبانه‌اش روی آنتن تلویزیون.

سعید راد از جمله بازیگرانی است که خیلی دیر وارد تلویزیون شد؛ برخی ترجیح‌شان این است که صرفاً در سینما بمانند، اما برای راد شرایط به‌گونه‌ای دیگر بود؛ خودش دلیل این اتفاق را فیلمنامه مناسب و دغدغه‌ای که به‌دنبالش در فیلمنامه‌های تلویزیون می‌گردد، می‌داند؛ این اتفاق و دغدغه در «ترور خاموش» برای او فراهم شد؛ چون با چشم خودش ددمنشی‌های مواد مخدر با انسان‌ها را دیده و همیشه دوست داشته است فریاد بزند که «این ستاد مبارزه با مواد مخدر را در خانواده‌ها شکل دهید، وگرنه باید منتظر ترور‌های خاموش باشیم».

بازیگری است که تا سال‌ها سمت سریال‌های تلویزیونی نرفت؛ این طلسم با «در چشم باد» توسط مسعود جعفری جوزانی شکسته شد. او سومین بازیگری است که نقش "رضاشاه" را بازی کرده و به رغم کوتاه بودن نقش، در حافظه‌ها باقی مانده است. بعد از «در چشم باد» سعید راد باز هم سریال بازی کرد؛ این بار "دکتر سعید صفایی" را برگزید و تجربه‌ای جدید به تجربیات پیشین خود اضافه کرد. دکتر صفایی یک مأمور امنیتی است که تدریس می‌کند، همسرش را به خاطر این حرفه از دست داده، مواظب دخترش است و... آنچه بازی "راد" را واجد تحسین کرده فاصله گذاری‌های دقیق بین موقعیت‌های مختلف شخصیت است.

حالا پیکرِ او روی دستان هنرمندان و دوستدارانش قرار گرفته تا برای آخرین بار در خانه سینما شماره ۲ با او وداع و رهسپار خانه ابدی شود.

 

حضور پورشور هنرمندان و دوستداران سینما باعث شدد تا برنامه به خاطر ازدحام ایجاد شده، با تاخیر شروع شود.

در میان جمعیت شخصیت‌هایی همچون احمدرضا درویش کارگردان دوئل که یکی از کار‌های درخشان بعد از انقلاب او بود دیده می‌شد. او فقط تأسف خورد که بیشتر از این ستاره‌ها استفاده نمی‌شود.

ورزشکارانی مانند محمود خوردبین، حمید استیلی و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس دیده می‌شدند. هنرمندان به خانه سینما شماره ۲ آمدند تا با پیکر سعید راد ستاره فراموش‌نشدنی سینما وداع کنند.

سام راد فرزند او اعلام کرد که پیکر پدرش در کنار محمدعلی فردین قطعه هنرمندان بهشت زهرا در خاک آرمیده خواهد شد.

علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما در مراسم بدرقه سعید راد به این نکته اشاره کرد: ضیافت بزرگ ستاره‌های سینمای ایران میزبان یک ابرستاره به نام سعید راد هستند. از طرف خودم و هنرمندان پیش از انقلاب و سینمای انقلاب همه سوگوارند. سینما یکی از ستاره‌های درخشانش را از دست داد، اما ستاره خاموش شدنی نیست. راد همچنان تا ابد سعید راد ستاره بالا و بلند و رعنا خواهد بود.

او با اشاره به هوای بسیار نامناسب و گرم این نکته را مطرح کرد: از طرف همه صنوف و جامعه هنری تسلیت می‌گوییم و به خاطر شرایط نامناسب آب و هوایی ادامه صحبت‌های مان را به برنامه بزرگداشتی که قرار است برای او برگزار کنیم موکول خواهیم کرد.

محمدمهدی عسگرپور رئیس هیئت مدیره خانه سینما به وطن پرستی سعید راد اشاره کرد و گفت: فردی عاشق وطن و هم‌وطنانش به شدت جدی در کار خود معجونی را می‌سازد. عشق وطن سخت‌کوشی کارشان را پیگیری کنند نامشان جاودانه می‌ماند.

پژمان بازغی رئیس انجمن بازیگران خانه سینما با انتقاد از غیبت بازیگران جوان در تشییع سعید راد، تأکید کرد: تسلیت می‌گویم برای این ضایعه بزرگ. اولین فیلمی از ۱۸ سال دوئل بود شاگردی ایشان را کردم. ستارگان سینما روشنگر آینده سینما هستند. چهره‌های جوان را نمی‌بینم و تعجب می‌کنم بیشتر بایستی همبستگی داشته باشند و چراغ سینما را روشن نگه دارند.

او از مدیرعامل پرسپولیس و پیشکسوتان این باشگاه تشکر کرد که به دلیل عرق این بازیگر پیشکسوت به فوتبال و این باشگاه حضور پیدا کردند.

«سعید راد» روی دست هنرمندان تشییع شد/ حضور پرسپولیسی‌ها و انتقاد از غیبت بازیگران جوان +ویدیو

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی