تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

تماس تلفنی امیر قطر با رئیس‌جمهور منتخب ایران

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر در تماس تلفنی با رئیس جمهور منتخب، با تبریک به مسعود پزشکیان و آرزوی موفقیت برای وی، گفت: روابط ایران و قطر تاریخی، مستحکم و همواره رو به جلو بوده و امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم مسیر رو به پیشرفت همکاری‌های فی‌مابین را تداوم و تسریع بخشیم.

کد خبر: ۱۶۸۸۵۶
۱۹:۰۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۳

تماس تلفنی امیر قطر با رئیس‌جمهور منتخب ایران

دیدارنیوز: رئیس جمهور منتخب با اشاره به دیدگاه‌های مشترک و مواضع نزدیک ایران و قطر گفت: هر دو معتقدیم که مذاکره و مسئولیت‌پذیری تنها روش موفق برای گسترش همکاری‌ها در راستای تقویت ثبات و پیشرفت منطقه‌ای است.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر روز جاری در تماس تلفنی با رئیس جمهور منتخب، با تبریک به مسعود پزشکیان و آرزوی موفقیت برای وی، تصریح کرد: روابط ایران و قطر تاریخی، مستحکم و همواره رو به جلو بوده و امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم مسیر رو به پیشرفت همکاری‌های فی‌مابین را تداوم و تسریع بخشیم.

امیر قطر با استقبال از دیدگاه‌های رئیس جمهور منتخب افزود: دیدگاه‌های منتشره جنابعالی حامل پیام محبت و صلح برای تمام کشور‌های منطقه است و امیدوارم با تعمیق همکاری‌ها با یکدیگر گام‌های موثری در مسیر حل مسائل منطقه و جهان به خصوص کمک به مردم مظلوم فلسطین برداریم.

مسعود پزشکیان نیز در این گفتگوی تلفنی با تشکر از پیام تبریک و تماس تلفنی امیر قطر، بر عزم دولت خود برای توسعه روابط با این کشور تاکید و افزود: همکاری‌های بین ایران و قطر منافع متقابل فراوانی برای دو طرف دارد و با جدیت مسیر ارتقای سطح این روابط را دنبال خواهم کرد.

رئیس جمهور منتخب با اشاره به دیدگاه‌های مشترک و مواضع نزدیک دو کشور افزود: هر دو معتقدیم که مذاکره و مسئولیت‌پذیری تنها روش موفق برای گسترش همکاری‌ها در راستای تقویت ثبات و پیشرفت منطقه‌ای است.

پزشکیان همچنین از مواضع خردمندانه و اصولی دولت قطر در حمایت از حقوق ملت مظلوم فلسطین قدردانی کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها