تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ادعای ترامپ درباره تقلب در انتخابات و توافق با ایران

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مدعی شد که اگر در انتخابات تقلب نمی‌شد، با ایران به یک توافق عالی می‌رسید.

کد خبر: ۱۶۸۸۵۵
۱۸:۴۹ - ۲۷ تير ۱۴۰۳

ادعای ترامپ درباره تقلب در انتخابات و توافق با ایران

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور پیشین آمریکا بار دیگر مدعی شد اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری پیشین آمریکا تقلب انجام نمی‌گرفت، با ایران در عرض یک هفته به توافقی می‌رسید که آن عدم وجود «تسلیحات هسته‌ای» بود.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در گفت‌وگویی با بلومبرگ که ۲ روز پیش از اولین مناظره انتخاباتی خود با بایدن انجام گرفته است، گفت در زمان او مشکلات با چین و روسیه تا بدین حد بالا نبوده است.

ترامپ گفت: «من مشکلی با چین نداشتم. مشکلی با روسیه هم نداشتم. من با هیچ کسی مشکل نداشتم. ما کشوری داریم که قدرت اقتصادی زیادی دارد، اما به سرعت درحال از دست دادن این قدرت هستیم. ما داریم استاندارد‌های خود را نیز از دست می‌دهیم. آن‌ها از دلار استفاده نمی‌کنند. ایران دیگر این کار را نمی‌کند. روسیه هم نمی‌کند. عربستان سعودی هم می‌گوید که آن‌ها هم با ما و هم با چین همکاری می‌کنند».

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «چیز‌هایی هستند که مسائل را بسیار بسیار سخت می‌کنند. مشکل این است که در سه و نیم سال گذشته، چین با روسیه، ایران و کره شمالی هم‌پیمان شده است و کره شمالی تعداد زیادی سلاح هسته‌ای دارد».

ترامپ ادامه داد: «این‌ها به این دلیل اتفاق افتاد که ما طی سه سال و نیم گذشته اجازه این کار را دادیم... چراکه بایدن یک احمق است. او روسیه و چین را مجبور به اتحاد کرد. سپس آن‌ها به ایران ملحق شدند و بعد به سوی کره شمالی رفتند. آن‌ها به هیچ کس دیگری نیاز ندارند».

او با اشاره به دستاورد‌های ادعایی خود در طی دوران ریاست‌جمهوری چهار ساله خود، مدعی شد: «آن‌ها با تمامی روسای‌جمهور دیگر از جهان سود بردند. با من، هیچ‌کس از جهان سود نبرد. ایران ورشکسته بود. ایران هیچ پولی نداشت».

ترامپ در ادامه، بار دیگر ادعا کرد: «آن‌ها باید معامله می‌کردند. اگر انتخابات تقلبی نبود، آن‌ها ظرف یک هفته، یک معامله می‌کردند. من به یک معامله می‌رسیدم و اساس معامله این بود که هیچ سلاح هسته‌ای در کار نباشد. من یک معامله عالی بدون سلاح هسته‌ای با آن‌ها می‌کردم».

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا مدعی شد: «آن‌ها در مسیر به سلاح هسته‌ای بودند. من به توافق هسته‌ای با ایران پایان دادم که انجام دادن آن بسیار مهم بود. این احمقانه‌ترین توافق بود. من آن را پایان دادم و بایدن با این توافق هیچ کاری نکرده است».

او در ادامه ادعا کرد که در دوران او، ایران پولی برای حمایت از گروه‌های مقاومت منطقه در اختیار نداشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها