تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
رشیدی‌کوچی می‌گوید مقوله‌ حجاب نیازمند یک کار فرهنگی گسترده است

رفع فیلترینگ دست رئیس‌جمهور است/ واردات خودرو، آیفون و پایان گشت ارشاد از خواسته‌های مردم است

جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: رفع فیلتر به طور کامل در دست شخص رئیس جمهور است، چون این تصمیمات در شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی امنیت گرفته می‌شود که رئیس آن رئیس جمهور است. مطالبات ما از این دولت این چهار مورد است، واردات خودرو به طوری که عموم مردم از آن بهره ببرند و تعرفه ها‌ی آن کاهش یابد. همچنین رفع فیلترینگ، واردات گوشی‌های آیفون و پایان دادن به گشت ارشاد از خواسته‌های مردم است که باید پیگیری شود.

کد خبر: ۱۶۸۸۲۰
۱۱:۳۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۳

رشیدی‌کوچی: رفع فیلترینگ دست شخص رئیس‌جمهور است

دیدارنیوز: نماینده سابق مجلس با اشاره به اینکه رفع فیلترینگ مستقیما به دولت و شخص رئیس جمهور است، گفت: فیلترینگ مصوبه‌ مجلس نبوده است لذا رفع فیلتر احتیاج به طرح یا لایحه‌ای ندارد.

جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس و صاحبنظر امور سیاسی گفت: آن‌هایی که با لجبازی باعث فیلترینگ شدند و این تصمیمات اشتباه را گرفتند و نپذیرفتند که فیلترینگ در کشور یک شیوه‌ی شکست خورده است، امروز عملا در قدرت و در دولت حضور ندارند.

وی افزود: مردم نشان دادند راه‌های دور زدن فیلترینگ را پیدا کرده اند و قائل به آن نیستند. در دولت جدید باتوجه به صحبت‌های رئیس جمهور منتخب در مناظره‌های ریاست جمهوری باید منتظر باشیم تا این اتفاق خوب برای کشورمان بیفتد. قطعا فیلترینگ قابل تداوم نخواهد بود.

نماینده سابق مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگارد گفت: رفع فیلتر به طور کامل در دست شخص رئیس جمهور است، چون این تصمیمات در شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی امنیت گرفته می‌شود که رئیس آن رئیس جمهور است.

رشیدی کوچی تعامل دولت و مجلس را مثبت پیش بینی کرد و افزود: به نظر می‌آید نمایندگان از وزرای پیشنهادی استقبال خواهند کرد.

این نماینده سابق مجلس که در انتخابات مجلس دوازدهم رد صلاحیت شده بود، اظهار داشت: مطالبات ما از این دولت این چهار مورد است، واردات خودرو به طوری که عموم مردم از آن بهره ببرند و تعرفه ها‌ی آن کاهش یابد. همچنین رفع فیلترینگ، واردات گوشی‌های آیفون و پایان دادن به گشت ارشاد از خواسته‌های مردم است که باید پیگیری شود.

وی توضیح داد: گشت ارشاد در این دولت قابل حل شدن هست. همانطور که در برخی دولت‌ها شاهد تقویت شدن آن بودیم و در برخی هم شاهد به کما رفتن گشت ارشاد بودیم و در این دولت می‌شود در مورد گشت ارشاد به گونه‌ای عمل کرد که رضایت مردم را به دنبال داشته باشد.

رشیدی کوچی خاطر نشان کرد: مقوله‌ی حجاب نیازمند یک کار فرهنگی گسترده است. کار ایجابی نیاز است نه کار‌های سلبی. با روش‌های سلبی به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.

منبع: تابناک
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور