تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
سهیلا جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس مطرح کرد

پزشکیان مصلحت کشور را به حزب و شخص ترجیح می‌دهد/ دولت سایه در چارچوب قوانین باشد

سهیلا جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه دولت سایه یا هر دولت دیگری که می‌تواند همکاری کند در چارچوب قوانین و با نظر ریاست جمهوری کار کند، گفت: پزشکیان مصلحت کشور را به مصلحت شخصی و حزبی خودش ترجیح می‌دهد.

کد خبر: ۱۶۸۸۰۰
۰۸:۴۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۳

جلودارزاده

دیدارنیوز: نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: اگر حزبی برخورد کنیم و فشار بیاوریم ما هم دست کمی از دولت‌های سایه و آفتاب و روشنایی نداریم. بهتر است که همه به انتخاب اصلح آقای پزشکیان کمک کنند. ایشان خودش فرد توانایی است، ولی همین قدر که از کار کارشناسی و همه افراد استفاده می‌کند، نشان می‌دهد که مصلحت کشور را به مصلحت شخصی و حزبی خودش ترجیح می‌دهد.

سهیلا جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در خصوص نگرانی‌ها از استمرار فعالیت دولت سایه، گفت: با توجه به اینکه پزشکیان به ریاست‌جمهوری برگزیده شد و منتخب مردم است و همه بزرگان هم تاکید کردند که هر کسی می‌خواهد با دولت کار کند باید در چارچوب قوانین حرکت کند و از سوی دیگر خود پزشکیان هم اعلام کرد که می‌خواهد دولت ملی داشته باشد و با همه همکاری می‌کند، بهتر است که دولت سایه یا هر دولت دیگری که می‌تواند همکاری کند در چارچوب قوانین و با نظر ریاست جمهوری کار کند.

اگر بخواهیم مانع فعالیت دولت منتخب شویم، اعتماد مردم را از دست می‌دهیم

وی افزود: النجات فی الصدق؛ این برای ما یک رهنمود قرآنی است که ما بدانیم نجات ما در صداقت و رو بازی کردن است. اینکه بخواهیم مانع فعالیت یک دولت منتخب شویم، باعث خواهد شد اعتماد مردمی که به زحمت دوباره روی آوردند و اعتماد کردند زائل شود و نظام‌مان در شرایط بسیار سختی قرار گیرد.

شبهاتی که درباره دولت سایه مطرح می‌شود، نشان می‌دهد که شفافیت در کارشان نیست

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به این سوال که چرا دولت سایه در قالب یک حزب مشخص فعالیت نمی‌کند و منابع مالی مشخص ندارد، گفت: مدل کارشان به نظرم جوری است که شائبه استفاده از امکانات دولتی را تقویت می‌کند مثلاً کاری که برخی یازمان‌ها و نهاد‌ها در انتخابات کردند این ادعا را تقویت کرد شاید منبع مالی آن‌ها با تکیه بر بیت المال است. شاید هم با استفاده از قرارداد‌هایی که بسته می‌شود و سودآور است، باشد، البته من نمی‌دانم دقیق از کجا تامین می‌شود. این شبهاتی که مطرح می‌شود، نشان می‌دهد که شفافیت در کارشان نیست و بهتر است که یک حزب سیاسی باشند، چون احزاب سیاسی به زحمت می‌توانند حتی هزینه‌های پذیرایی جلسات خودشان را تامین کنند و همه مجبورند به نوعی از حقوق‌های شخصی خودشان مشارکت داشته باشند.

وی تصریح کرد: اگر یک تشکلی آن قدر قدرتمند است که می‌تواند چنین ناوگانی را در کشور به حرکت در بیاورد و حتی به کسانی که کار جهادی کردند هدایایی دهد، باید هزینه بسیار زیادی متقبل شود، پس بهتر است که یک حزب داشته باشند که با این شکایات و ان قلت‌هایی که مطرح می‌شود، روبرو نباشند و کاملاً شفاف کار کنند. وقتی در مجلس بودیم این دوستان برای شفاف سازی تلاش زیادی داشتند، ولی وقتی که قدرت را تماما در دست گرفتند دیگر اثری از شفافیت و شفاف‌سازی نبود و گزارشی به مردم داده نشد.

یک بار برای همیشه انتخاب اصلح را به خودمان ترجیح دهیم

وی در خصوص تشکیل شورای راهبردی انتخاب کابینه گفت: به نظر کار خوبی است که از نظر صاحب نظران استفاده می‌کنند و امیدوارم نتایج آن هم خوب باشد. من از همه دوستان چه احراب عضو جبهه اصلاحات و چه سایر دوستانی که همکاری کردند، می‌خواهم، یک بار برای همیشه در این مملکت اجازه دهند و اولین کسی باشند که انتخاب اصلح را به خودشان ترجیح می‌دهند. همه خودشان را صالح می‌داند ولیکن نسل ما به جایی رسیده است که جز پیروزی آرمان‌هایش و به کرسی نشستن آن‌ها آرزوی دیگری ندارد، پس به همدیگر کمک کنیم تا به این آرزو برسیم و فرد اصلح در هر پستی انتخاب شود.

جلودارزاده گفت: اجازه دهیم، فشار نیاوریم و حزبی برخورد نکنیم. اگر حزبی برخورد کنیم و فشار بیاوریم، ما هم دست کمی از دولت‌های سایه و آفتاب و روشنایی نداریم. بهتر است که همه به انتخاب اصلح آقای پزشکیان کمک کنند. ایشان خودش فرد توانایی است، ولی همین قدر که از کار کارشناسی و همه افراد استفاده می‌کند، نشان می‌دهد که مصلحت کشور را به مصلحت شخصی و حزبی خودش ترجیح می‌دهد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور