تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
این همه گرانی در کشور برای چیست؟

قیمت آیفون ۱۳ پرواز کرد!

حسین سادات حسینی، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران گفت: تعرفه واردات گوشی‌های بالاتر از ۶۰۰ دلار افزایش یافته و این سبب شده قیمت شماری از گوشی‌ها از جمله آیفون ۱۳ که پیش از این اتفاق حدود ۳۸ میلیون تومان بود به ۵۳ میلیون تومان افزایش پیدا کند!

کد خبر: ۱۶۸۷۱۸
۱۱:۱۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۳

قیمت آیفون ۱۳ پرواز کرد!

دیدارنیوز: به گفته رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران توقف تخصیص ارز ترجیحی به واردات انواع موبایل و افزایش تعرفه واردات به افزایش قیمت موبایل و سردرگمی بازار انجامید.

سیدحسین سادات حسینی، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران شرحی از آخرین وضعیت بازار موبایل در پی محدودیت‌های واردشده بر واردات این اقلام ارائه داد و گفت: از حدود ۱۵۰ روز پیش تاکنون ارز نیمایی که به واردات گوشی‌های ارزان‌تر از ۶۰۰ دلار اختصاص پیدا می‌کرد متوقف شده و این سبب افزایش چشمگیر قیمت این گوشی‌ها در بازار شده و به طور مثال گوشی‌هایی که پیش از این اتفاق حدود ۸ میلیون تومان قیمت داشتند تا حدود ۱۱ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

وی افزود: همچنین تعرفه واردات گوشی‌های بالاتر از ۶۰۰ دلار افزایش یافته و این سبب شده قیمت شماری از این گوشی‌ها از جمله آیفون۱۳ که پیش از این اتفاق حدود ۳۸ میلیون تومان بود به ۵۳ میلیون تومان افزایش پیدا کند.

سادات حسینی درباره تاثیر تولید داخلی گوشی موبایل بر بازار گفت: چیزی به عنوان تولید داخل هنوز محقق نشده و به نظر می‌رسد منظور از تولید، مونتاژ قطعاتی باشد که به احتمال زیاد از چین به ایران وارد می‌شود و ممکن است تنها نرم افزار آن در کشور نصب شود.

رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران تصریح کرد: امیدواریم با تغییر دولت شاهد تغییراتی در رویه جاری باشیم و صنف موبایل از سردرگمی کنونی نجات پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که دولت جدید چنانچه آقای پزشکیان وعده داده بود در سیاستگذاری برای بازار از خود بازاریان و اتحادیه‌ها و اصناف مرتبط با آن‌ها مشورت بگیرد، صنف موبایل راه‌حل‌های کارآمدی برای گره‌گشایی از مشکلات حتی با وجود محدودیت‌های ارزی دارد و این صنف همچنین راهکار‌هایی دارد که می‌توان با بکارگیری آن‌ها بار تامین ارز برای واردات موبایل را از دوش دولت بردارد.

سادات حسینی در نهایت گفت: صنف موبایل خواهان تک‌نرخی شدن ارز است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد