تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش خبر داد

اعلام نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم از امروز

مهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از اعلام نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم از ساعت ۱۴ امروز و نتایج دهم و یازدهمی‌ها در اسرع وقت خبر داد.

کد خبر: ۱۶۸۶۲۰
۱۳:۰۴ - ۲۳ تير ۱۴۰۳

اعلام نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم از امروز

دیدارنیوز: بنابر اعلام معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم از ساعت ۱۴ امروز (۲۳ تیرماه) از طریق سامانه my.medu.ir قابل مشاهده است این در حالیست که دانش‌آموزان تا ۴۸ ساعت می‌توانند اعتراضات خود نسبت به نمره درس مورد نظر را در سامانه مذکور ثبت و اعلام کنند.

مهدی کاظمی، با بیان اینکه امروز نتایج امتحانات تمامی دروس پایه دوازدهمی‌ها اعلام می‌شود افزود: اگر تعداد محدودی از دانش‌آموزان امکان مشاهده نتایج یک عنوان درس را نداشتند، مطلع باشند که در «مرحله بازبینی» قرار دارد، اما نتایج، مابقی دروس را می‌توانند مشاهده کنند.

وی درخصوص اعلام نتایج امتحانات پایه دهم و یازدهم نیز گفت: در اسرع وقت نیز نتایج این دسته از دانش‌آموزان اعلام خواهد شد و همین فرایند (اعتراض) نیز برای آن‌ها فراهم است.

این در حالیست که محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش نیز ضمن اشاره به تصحیح حدود ۲۵ میلیون صفحه پاسخ برگ امتحانات نهایی پایه دوازدهم از چهارم خرداد افزود: بیش از ۱۰۰ هزار مصحح این برگه‌های امتحانی را تصحیح کردند. این در حالیست که در موقع اعلام نتیجه، مقابل برخی از دروس «در حال بازبینی» نوشته شده است که صفحات پاسخ برگ در حال کنترل نهایی است و نتیجه درس اعلام خواهد شد.

به گفته وی، بعد از اعلام نتایج دانش آموزان ۴۸ ساعت فرصت دارند درخواست بررسی مجدد به نتایج دروس را ثبت و اعلام کنند. برای درخواست بررسی مجدد، پاسخ برگ به مصحح چهارم ارجاع داده می‌شود که مصحح چهارم فرد مستقلی است که کاری به تصحیح‌های قبلی ندارد و پاسخ برگ را از ابتدا تصحیح خواهد کرد.

زارعی با بیان اینکه بعد از ثبت پاسخ برگ و دریافت از سمت حوزه‌های اجرای امتحان، پاسخ برگ‌ها بارگذاری و به صورت الکترونیک سربرگ‌ها جدا شدند و به صورت رندمی در اختیار مصححین سراسر کشور قرار گرفتند اظهار کرد: این پاسخ برگ‌ها دو بار بوسیله مصححان، تصحیح شدند که برای جلوگیری از بروز خطا، جمع نمرات در سامانه ثبت شده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر مغایرتی در نمرات دروس بین مصحح اول و دوم ایجاد شد، در صورتیکه کمتر از «یک» نمره بود سامانه به سمت نمره بالا به نفع دانش آموزان گرد و ثبت می‌شود و اگر بیش از یک نمره بود، پاسخ برگ برای مصحح سوم ارسال می‌شد که با در نظر گرفتن نظر دو مصحح قبلی، نظر فرد سوم اعمال می‌شود تا حقی از دانش آموز تضییع نشود؛ البته تصحیح سوم به عنوان نمره نهایی ثبت شده است.

بدنبال درخواست اولیاء دانش‌آموزان مبنی بر عدم درگیر شدن ذهن دانش‌آموزان، آموزش و پرورش پیش از این اعلام کرده بود نمرات امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳ بعد از کنکور اعلام می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی