تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
مدیرعامل توانیر مطرح کرد

گرمای بی‌سابقه در ۵۰ سال اخیر

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل توانیر می‌گوید: از رکورد‌هایی که امسال به دست آمده، مثلا در شهرستان اهواز بیش از ۷ روز دمای آن در حدود ۱۰ روز قبل بیش از ۵۰ درجه بود که تاکنون طی ۵۰ سال اخیر بی سابقه بود و این عدد بسیار بزرگی است.

کد خبر: ۱۶۸۵۷۲
۰۹:۲۸ - ۲۲ تير ۱۴۰۳

گرمای بی‌سابقه در ۵۰ سال اخیر ایران

دیدارنیوز: مدیرعامل توانیر گفت: به ازای هر یک درجه افزایش دما در کشور حدود ۱۸۰۰ مگاوات به میزان مصرف برق اضافه می‌شود که این به دلیل استفاده از کولر‌ها و وسایل سرمایشی است.

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل توانیر در پاسخ به این سوال که میانگین دما چقدر نسبت به سال گذشته تغییر کرده که مصرف برق این روز‌ها رکورد زده است؟ گفت: این نکته را اول اشاره کنم که ما به ازای هر یک درجه افزایش دما در کشور حدود ۱۸۰۰ مگاوات به میزان مصرف برق اضافه می‌شود که این به دلیل استفاده از کولر‌ها و وسایل سرمایشی است.

وی افزود: بر اساس گزارشات سازمان هواشناسی و پیش بینی‌هایی که صورت گرفته بود، از ۱۵ تیرماه تا ۱۵ مردادماه معمولا دوره بی هنجاری دمایی هست.

مشهدی با بیان اینکه پیش بینی شان این بود که سه تا ۵ درجه افزایش دما را داشته باشیم، افزود: در مکان‌های مختلف و استان‌های مختلف این عدد متفاوت بود، ولی از رکورد‌هایی که امسال به دست آمده، مثلا در شهرستان اهواز بیش از ۷ روز دمای آن در حدود ۱۰ روز قبل بیش از ۵۰ درجه بود که تاکنون طی ۵۰ سال اخیر بی سابقه بود و این عدد بسیار بزرگی است.

وی گفت: ما در بخش برق متوسط موزون دما را محاسبه می‌کنیم اعدادی که به دست آمده بود ۳۹ و ۳ دهم درجه سیلیسیوس افزایش دما در کل کشور را داشتیم که عدد بسیار بزرگی هست و عددی که رکورد زده شد و نصاب جدیدی که به دست آمد ۷۷ هزار و ۵۱۴ مگاوات است که بیش از ۴ هزار مگاوات به میزان مصرف برق کشور اضافه شده است.

مدیرعامل توانیر افزود: این عدد را اگر بخواهیم ما نیروگاه برای آن احداث بکنیم باید نزدیک به ۶ هزار مگاوات نیروگاه احداث بشود که همین میزان رشد مصرف را پاسخگو باشد. بر اساس محاسباتی که انجام دادیم چه در حوزه توسعه ظرفیت نیروگاهی، چه شبکه‌های برق، چه هوشمندسازی، سالانه نیاز به حداقل ۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت برق نیازمند هستیم که بتوانیم پاسخگوی این میزان رشد مصرف باشیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها