تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
گزارشی از ادامه روند برخورد با برخی استادان دانشگاه

اخراج زهرا موسوی‌خامنه از دانشگاه در دولت سیزدهم/ «انتقام از رای مردم»

روزنامه اعتماد نوشت: بعد از اخراج زهرا موسوی‌خامنه فرزند میر‌حسین موسوی و زهرا رهنورد از دانشگاه‌ الزهرا، برخی معتقدند که طیف‌های رادیکال و تندرو پس از شکست در انتخابات ۱۵ تیرماه با دست زدن به یک چنین حرکاتی به نوعی در حال ارسال پیام به مردم و جریان پیروز در انتخابات هستند تا تصور نکنند که تغییری در کشور به وقوع پیوسته است!

کد خبر: ۱۶۸۵۱۹
۰۹:۰۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۳

اخراج زهرا موسوی‌خامنه از دانشگاه در دولت سیزدهم

دیدارنیوز: دیروز زهرا موسوی‌خامنه فرزند میر‌حسین موسوی و زهرا رهنورد اخراجش از دانشگاه‌الزهرا را رسانه‌ای کرد. خبری که بلافاصله در فضای مجازی و رسانه‌ها بازتاب پیدا کرد و زمینه‌ساز ارزیابی‌های تحلیلی فراوانی شد.

برخی معتقدند که طیف‌های رادیکال و تندرو پس از شکست در انتخابات ۱۵ تیرماه با دست زدن به یک چنین حرکاتی به نوعی در حال ارسال پیام به مردم و جریان پیروز در انتخابات هستند تا تصور نکنند که تغییری در کشور به وقوع پیوسته است. دیروز فاطمه راکعی مسوول کمیته زنان ستاد پزشکیان با اشاره به اینکه به کدامین گناه، استاد فرهیخته دانشگاه الزهرا را اخراج می‌کنید، گفت: «در شرایطی که ملت ایران با حضور سبز در انتخابات به گفتمان اصلاح، مدارا، تعامل، تنش‌زدایی، شایسته‌سالاری و توسعه رای دادند، اخراج زهرا موسوی خامنه یکی از استادان برجسته و خوشنام دانشگاه‌الزهرا در کنار برخی حوادث تند دیگر، نشان داد که گروه‌های رادیکال و افراطی در حال انتقام گرفتن از رای مردم هستند.»

او در ادامه افزود: «وزیر علوم دولت سیزدهم پاسخ دهد. من از نزدیک با بسیاری از دانشجویان زهرا موسوی خامنه در ارتباط هستم، ایشان استادی دلسوز، فرهیخته و با دانش هستند. وزارت علوم دولت سیزدهم باید شفاف اعلام کند که چرا یک چنین اقدامی را صورت داده است.».

اما افراد، گروه‌ها و جریاناتی که در نقش طیف در سایه عمل می‌کنند، در هر دولت میانه‌رو اصلاح‌طلب، تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا تصور تغییر در افکار عمومی جامعه شکل نگیرد. این‌بار هم در شرایطی که هنوز مدت زمان زیادی از پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری نمی‌گذرد، از روز شنبه رخداد‌هایی به صورت زنجیره و سلسله‌وار در فضای عمومی جامعه به وقوع می‌پیوندد که باعث بروز نگرانی‌هایی شده است.

اولین موضوع مرتبط با زندانی شدن محسن برهانی عضو سابق هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بود که بازخورد‌های بسیاری در فضای عمومی شکل داد. با توجه به این که برهانی یکی از مدافعان کمپین انتخاباتی پزشکیان بود، زندانی شدن او یک روز پس از پایان انتخابات معانی خاصی را به اذهان متبادر کرد.

افزایش مشکلات در حمل و نقل شهری، کاهش عجیب سرعت اینترنت و افزایش قطعی برق رخداد‌های دیگری بودند که پس از انتخابات به وقوع پیوستند. در ادامه تعطیلی و پلمب ترکیش ایرلاین، ساعاتی پس از گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و اردوغان، بازخورد‌های منفی بسیاری پیدا کرد. در ادامه مشخص شد، اداره اماکن و نیروی انتظامی بدون هماهنگی قضایی اقدام به پلمب این ایرلاین کرده است.

این روند ادامه داشت تا اینکه دیروز خبر رسید زهرا موسوی خامنه، دختر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد با گزارش‌های عجیب حراست دانشگاه الزهرا اخراج شده است. در گزارش‌هایی که از سوی حراست دانشگاه در خصوص زهرا موسوی منتشر شده، دفاع زهرا موسوی از دانشجویان به عنوان دلیلی برای اخراج از سوی دانشگاه عنوان شده است. در یکی از روایت‌های حراست آمده که دانشجویی به خاطر حجاب از حضور در امتحان منع شده بود که با دخالت زهرا موسوی‌خامنه این دانشجوی دختر وارد دانشگاه می‌شود! مطالعه گزارش‌های حراست مشخص می‌کند برخورد‌هایی که با زهرا رهنورد صورت می‌گیرد، کاملا سیاسی و غیر متعارف است.

منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور