تیتر امروز

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو
درگیری نظامی ایران و اسرائیل

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه...
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
همزمان با اعلام نتایج انتخابات

سکه ۱.۱ میلیون تومان ریزش کرد

همزمان با اعلام نتایج انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری و پیروزی مسعود پزشکیان، سکه تمام طرح جدید (امامی) که در معاملات پایانی هفته گذشته، ۴۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد، امروز (شنبه) به ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده و بدین ترتیب یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان، ریزش قیمت را تجربه کرده است.

کد خبر: ۱۶۸۲۴۱
۱۷:۴۱ - ۱۶ تير ۱۴۰۳

سکه ۱.۱ میلیون تومان ریزش کرد

دیدارنیوز: در شرایطی که اونس جهانی در بازار امروز (شنبه) نسبت به آخرین رقم ثبت شده در روز جمعه، ۲۷ دلار افزایش را ثبت کرده، اما بازار سکه و طلا، همسو با بازار ارز، از مسیر صعودی دور زده و هفته خود را با کاهش قابل توجه بها نسبت به هفته گذشته، آغاز کرده است تا جایی که در بازار امروز قیمت سکه تمام یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان کاهش یافت.

همزمان با اعلام نتایج انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، بازار ارز واکنش نشان داده و همزمان با بازگشایی بازارها، روندی نزولی در پیش گرفته است.

بررسی روند بازار سکه و طلای امروز (شنبه ۱۶ تیرماه) و مقایسه آن با آخرین معاملات سکه و طلا در بازار هفته گذشته (پنجشنبه ۱۴ تیر ماه) نشان می‌دهد که بازار، آرام گرفته و از مسیر افزایشی که در پیش گرفته بود، دور زده است.

همانطور که اشاره شد، علیرغم اینکه قیمت طلا در بازار‌های جهانی همچنان در مسیر صعودی قرار دارد و هر اونس طلا نسبت به آخرین نرخ ثبت شده روز گذشته ۲۷ دلار افزایش پیدا کرده، اما بهای سکه و طلا ریزشی در بازار امروز ظاهر شده است.

سکه تمام طرح جدید (امامی) که در معاملات پایانی هفته گذشته، ۴۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد، امروز به ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است و بدین ترتیب یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان، ریزش قیمت را تجربه کرده است.

سکه تمام طرح قدیم ۶۰۰ هزار تومان کاهش قیمت را نسبت به روز آخر هفته‌ی گذشته داشته و در حالیکه روز پنجشنبه در آخرین معاملات، ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دادوستد شد، امروز ۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

نیم سکه نیز ۳۵۰ هزار تومان ارزان‌تر شده و از ۲۳ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان، در بازار امروز به ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، کاهش قیمت ثبت کرده است. ربع سکه هم از ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان افت کرده و ۴۰۰ تومان ارزان شده است.

سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ۲۰۰ هزار تومان کاهش مجدد از کانال هفت میلیون تومان خارج شد و به شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید.

هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با حدود ۵۷ هزار تومان کاهش بها نسبت به هفته گذشته، در بازار امروز سه میلیون و ۴۳۸ هزار و ۶۰۰ تومان، مبنای معاملات طلا قرار گرفته است.

گفتنی است که اونس جهانی طلا نیز در بازگشایی بازار امروز، ۲۳۹۲ دلار ثبت شده که ۲۷ دلار نسبت به قیمت آن در روز جمعه، افزایش داشته است.

سکه ۱.۱ میلیون تومان ریزش کرد

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها