تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

صدیقی در فدراسیون ووشو ماندنی شد

امیر صدیقی، رئیس چهار سال گذشته فدراسیون ووشو، تک کاندیدای این انتخابات بود که با کسب ۴۹ رای از ۵۰ آرای مأخوذه مجمع، برای چهار سال آینده در سمت ریاست این فدراسیون ابقا شد.

کد خبر: ۱۶۸۰۴۳
۱۱:۲۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۳

صدیقی در فدراسیون ووشو ماندنی شد

دیدارنیوز: امیر صدیقی با پیروزی در انتخابات، برای چهار سال آینده به عنوان رئیس فدراسیون ووشو انتخاب شد.

از ساعت ۱۰ صبح امروز (چهارشنبه - ۱۳ تیر ۱۴۰۳)، مجمع انتخاباتی فدراسیون ووشو به میزبانی هتل هما، با ریاست شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و فرهنگی وزیر ورزش برگزار شد که در پایان، امیر صدیقی به عنوان رییس این فدراسیون در سمت خود ابقا شد.

مناف هاشمی، دبیر کل کمیته ملی المپیک، در حالی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک ایران در این مجمع حاضر شد که تا اواسط رای‌گیری، در محل برگزاری مجمع حضور نداشت و این موضوع از جمله حواشی مجمع انتخابات فدراسیون ووشو بود.

امیر صدیقی، عباس شیبک، مجتبی جانعلی، سید امیر نوری سادات و جعفر عرفانیان ۵ کاندیدای شرکت کرده در این انتخابات بودند که سه نفر از این کاندیداها، در اعتراض به روند برگزاری مجمع از حضور در محل برگزاری انتخابات خودداری کردند.

به این ترتیب امیر صدیقی، رئیس چهار سال گذشته فدراسیون ووشو، تک کاندیدای این انتخابات بود که با کسب ۴۹ رای از ۵۰ آرای مأخوذه مجمع، برای چهار سال آینده نیز در سمت ریاست این فدراسیون ابقا شد.

او در بخشی از سخنرانی خود که پیش از آغاز رای‌گیری انجام داد، اظهار کرد: ما به عنوان یک خانواده نشان دادیم که در سختی‌ها کنار یکدیگر هستیم و می‌توانیم موفقیت‌های این رشته در میادین مختلف را با همدلی ادامه دهیم.

او افزود: برخی‌ها می‌خواستند برای این رشته و خانواده ووشو مشکلاتی ایجاد کنند که خوشبختانه از انجام این کار ناکام بودند و این اتفاق خوب تنها با همدلی اعضای این مجمع و خانواده ووشو صورت گرفت. امیدوارم در سال‌های پیش رو نیز با حمایت شما عزیزان، فدراسیون پر افتخار ووشو به موفقیت‌های بیش‌تر و بزرگ‌تری دست یابد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير