تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.
امروز معنای حقوق بشر آمریکایی بر همگان آشکار است

علی باقری: ۳۶ سال از اقدام تروریستی آمریکا گذشت

علی باقری کنی، سرپرست وزارت امور خارجه به مناسبت سالگرد اقدام آمریکا علیه هواپیمای ایران نوشت: سی و شش سال از اقدام ناجوانمردانه و تروریستی آمریکا در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس می‌گذرد.

کد خبر: ۱۶۸۰۲۲
۲۰:۴۵ - ۱۲ تير ۱۴۰۳

باقری

دیدارنیوز: علی باقری کنی، سرپرست وزارت امور خارجه به مناسبت سی و ششمین سالگرد «اقدام ناجوانمردانه و تروریستی آمریکا» علیه هواپیمای مسافربری ایرانی پیامی را صادر کرد.

باقری در حساب ایکس خود نوشت: سی و شش سال از اقدام ناجوانمردانه و تروریستی آمریکا در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس می‌گذرد.

وی در این پیام اضافه کرد: نقض حقوق بشر ملت ایران از سوی آمریکا پیوسته در شکل‌های گوناگون از جمله با اعمال تحریم‌های ظالمانه تداوم دارد.

سرپرست وزارت خارجه تاکید کرد: امروزه حمایت همه جانبه آمریکا از جنایات رژیم اشغالگر در فلسطین برگ خونین دیگری از دفتر جنایات رهبران ایالات متحده در ارتکاب نسل‌کشی، قتل عام، تحمیل قحطی، اشغال و ویرانی به شمار می‌آید. جمهوری اسلامی ایران با قدرت در مقابل این جنایات ایستادگی کرده و علی‌رغم تمامی این فشارها، بالیده است.

وی با اشاره به اینکه روز «۱۲ تیر در تقویم ایران روز افشای حقوق بشر آمریکایی است»، عنوان کرد: دخالت‌های غیرقانونی آمریکا در نقاط مختلف دنیا این کشور را به یکی از مهمترین ناقضان حقوق بشر در جهان تبدیل کرده است. امروز معنای حقوق بشر آمریکایی در رفتار آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه بر همگان آشکار است.

باقری همچنین خاطر نشان کرد: اقدامات یکجانبه و استفاده از ابزار تحریم‌ها و حمایت همه‌جانبه و بی‌قید و شرط از نسل‌کشی و جنایت‌های رژیم صهیونیستی از فاجعه‌بارترین اقدامات ضد حقوق بشری است که آمریکا تاکنون مرتکب شده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد